Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan kılıç sağolsun gün boyu sosyal medyayı takip edemeyenlere güzel bir twitter ozeti yapti yine..
Ne güzel iş..

sex shop da acalım mı
Şuan gollük bir pas attın ama yazmıcam. Yemek sepetinin ne kadara satıldığından haberin var mı senin? İş kurmadan hazır 20-30 milyon pazarı olan bir sektör söyle? Dışarıda hayat varken gezmek eğlenmek varken neden buradasın? Galatasaray’ın sana 1 gram maddi menfaatini söyleyebilir misin? Ama karını sevgilini sevdiğin gibi seviyorsun uğruna kavga bile edebiliyorsun. Böylesine bir Pazar’ı değerlendirmeyip, yüzde 70-80 i Nike a kalıyorken forma alın demek bence aptallık. Kısıtlı zekayla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ya acaba kim daha komik oluyor merak ediyorum

Albayrak , basın mensupları ile toplantı yapacakmış yarın . Buradan ekmek çıkar bence haber için

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genk'in lig maci samatta oyunda, Ianis Hagi 74 te oyuna girdi 76 da gol atti.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli kalitemiz hala yerlerde.olasi bir yabanci sinirlamasinda ne poh yeriz bilmiyorum.Deniz turuç e burun kivirmamak lazim.bir sonraki sezon Emre Akbaba ve Denizi ilk 11 e montalamak lazim.
Eskişehirde Mehmet Özcan var, madem para var üzerine 1 mil. daha koy Denizin yerine hem onu hem Emre Moru çok rahat alırsın. Bak o zaman seneye yabancı değil yerli sınırı getirirler .

Bu arada Burak gol atmaya devam edip erkenden Çin'e gittiği için pek laf olmadı maaşına ama Selçuk 2011 Xelçuk olarak kalsaydı ben o maaşı bir gün bile konulacağımızı düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten ilk Burak zorladı bu olayı. Burak ı kabul edince yönetim Selçuk da aynı şekilde hareket etti ki Selçuk performansının düşüşe geçtiği sezonda aldı o artışı. Hatta hatırlıyorum o dönem para için böyle performans ortaya koyuyor falan diyorlardı da sonradan anladık performansın para ile alakalı olmadığını...

Ulan oturdumuz yerin altı boşaldı... Orayı da kiraladık. Mevcut yerde ben kalacağım, annem, babam asaga taşınacak.

Avrupa daki bu cehennem sıcağında mobilya taşıdık, eski şeyler attık vs...

Resmen bittim. En az 10 l Su kaybetmişimdir.
yarindan itibariyle nefes almaya baslayabiliriz.

Galatasaray yönetimi, Falcao'nun yıllık 6 milyon Euro'luk maaşını düşürmeye çalışıyor. Transferdeki ilk amaç Falcao'yu bedelsiz kiralamak. Monaco ise bir bonservis bedeli talep ediyor. (Volkan Kılıç / TRT Spor)

Bu adam resmen komedi ya, utanmadan her ay maas aliyor ayi oglu ayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt