Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.036
- 2.689
- 1.643
Volkan kılıç sağolsun gün boyu sosyal medyayı takip edemeyenlere güzel bir twitter ozeti yapti yine..
Ne güzel iş..
Ne güzel iş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ya capkinki diyordun rengo
Şuan gollük bir pas attın ama yazmıcam. Yemek sepetinin ne kadara satıldığından haberin var mı senin? İş kurmadan hazır 20-30 milyon pazarı olan bir sektör söyle? Dışarıda hayat varken gezmek eğlenmek varken neden buradasın? Galatasaray’ın sana 1 gram maddi menfaatini söyleyebilir misin? Ama karını sevgilini sevdiğin gibi seviyorsun uğruna kavga bile edebiliyorsun. Böylesine bir Pazar’ı değerlendirmeyip, yüzde 70-80 i Nike a kalıyorken forma alın demek bence aptallık. Kısıtlı zekayla dalga geçmeye çalışıyorsunuz ya acaba kim daha komik oluyor merak ediyorumsex shop da acalım mı
Yıllar sonra dünya yıldızı gördük... O kötü vasat yıllar sonrası.Gel artık Falcao da yeniden böyle olalım.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Kilolu değil Ömer bayram gibi kemik yapısı öyledombili baris cikti
Eskişehirde Mehmet Özcan var, madem para var üzerine 1 mil. daha koy Denizin yerine hem onu hem Emre Moru çok rahat alırsın. Bak o zaman seneye yabancı değil yerli sınırı getirirler .Yerli kalitemiz hala yerlerde.olasi bir yabanci sinirlamasinda ne poh yeriz bilmiyorum.Deniz turuç e burun kivirmamak lazim.bir sonraki sezon Emre Akbaba ve Denizi ilk 11 e montalamak lazim.
Doğru anladım değil mi yarın Albayrak ile gazeteciler konuşacakdombili baris cikti
Çok kıskanıyorum yalan yok.Kıskaaaan. Böyle kıskanırsınız Türkiye'yi, hehehehe
Zaten ilk Burak zorladı bu olayı. Burak ı kabul edince yönetim Selçuk da aynı şekilde hareket etti ki Selçuk performansının düşüşe geçtiği sezonda aldı o artışı. Hatta hatırlıyorum o dönem para için böyle performans ortaya koyuyor falan diyorlardı da sonradan anladık performansın para ile alakalı olmadığını...Bu arada Burak gol atmaya devam edip erkenden Çin'e gittiği için pek laf olmadı maaşına ama Selçuk 2011 Xelçuk olarak kalsaydı ben o maaşı bir gün bile konulacağımızı düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1Sniejder de oldu... Selçuk la Burak nasıl 3.5 milyona çıkarttılar sanıyorsun yıllık ücretlerini?
yarindan itibariyle nefes almaya baslayabiliriz.Ulan oturdumuz yerin altı boşaldı... Orayı da kiraladık. Mevcut yerde ben kalacağım, annem, babam asaga taşınacak.
Avrupa daki bu cehennem sıcağında mobilya taşıdık, eski şeyler attık vs...
Resmen bittim. En az 10 l Su kaybetmişimdir.