- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
oyş Napoli napmış öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolmuş renkdaşoyş Napoli napmış öyle
0-3 öndeler Liverpool karşısında Van Dijk-Fabinho-Wijnaldum falan da oynuyor.Nolmuş renkdaş
Oha yav bunlar Elif kazmasını napcaklarki aldılar. kadroda bile yokmuş öyle dedilerdi. Top toplayıcı mı olcak yedek top mu olcak nolcak ki0-3 öndeler Liverpool karşısında Van Dijk-Fabinho-Wijnaldum falan da oynuyor.

Belhanda lig bittikten sonra direk milli takim kampina katildiysa 3 hafta tatil normal.
Diagne,Çalık,Belhanda bu takımın işe yaramaz 3 lüsü derhal kapı önüne konulmalı.Belhanda denilen kekonun takıma katkısı yok.Üstüne üstlük 3 haftanım üzerinde tatil yapmış ha?Şundan kurtulduğumuz gün bayram edeceğim.
Musleranin son maci: 29 Haziran
Luyindamanin son maci: 7 Temmuz
Serinin son maci: 28 Haziran (14 Temmuzda Cezayir macinda kadrodaydi)
Belhandanin son maci: 5 Temmuz
Feghoulinin son maci: 19 Temmuz
Diagnenin son maci: 19 Temmuz
Fegh, Diagne ve Seriyi anlarim ama digerleri gelmeli artik
Allahim lütfen!A Spor’un haberine göre, Avusturya'da oynadığı iki hazırlık maçında orta sahasındaki boşluk göze batan Galatasaray'da aranan kan İtalya'da bulundu. '6 numara' takviyesi isteyen Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda İnter kulübü ile görüşmeler yapan idari menajer Şükrü Hanedar, Radja Nainggolan'ın kiralanması konusunda önemli yol katetti.
İşte Nainggolan’ın maliyeti...
Çin'den de teklifler alan Belçikalı yıldızın Avrupa'da oynamak için G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. 1 yıl kiralama için İnter ile 1.5 milyon Euro'ya anlaşıldı.
kaynak lesh ama inanmak istiyorum
Raporladim. Umarim yöneticiler geregini yapar.BELHANDA
Kaliteli genç isimlere paramız yok.Bu arada Nainggolan’ı istememek haddim değilde tapusu bizde olacak genç futbolcu daha mantıklı değil mi? Seneye ne Seri’yi nede Nainggolan’ı elimizde tutamayız.
Aynen, Muslera konusunda bire bir ayni fikirdeyim.5 Temmuz maça çıkmış en son
Muslera ile birlikte dönmeli 3 haftayı geçmiş.Muslera da abartı izin yapmış ama adamın en azından çocuğu doğdu diye ekstra izin vermiş olabilirler + kaleci kondisyona pek ihtiyacı yok
Raporladim.Belhanda denilen kekonun takıma katkısı yok.Üstüne üstlük 3 haftanım üzerinde tatil yapmış ha?Şundan kurtulduğumuz gün bayram edeceğim.