Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda denilen oyuncunun takıma katkısı yok.Üstüne üstlük 3 haftanım üzerinde tatil yapmış ha?Şundan kurtulduğumuz gün bayram edeceğim.

Bu arada Nainggolan’ı istememek haddim değilde tapusu bizde olacak genç futbolcu daha mantıklı değil mi? Seneye ne Seri’yi nede Nainggolan’ı elimizde tutamayız.

Belhanda lig bittikten sonra direk milli takim kampina katildiysa 3 hafta tatil normal.

5 Temmuz maça çıkmış en son

Muslera ile birlikte dönmeli 3 haftayı geçmiş.Muslera da abartı izin yapmış ama adamın en azından çocuğu doğdu diye ekstra izin vermiş olabilirler + kaleci kondisyona pek ihtiyacı yok

Musleranin son maci: 29 Haziran
Luyindamanin son maci: 7 Temmuz
Serinin son maci: 28 Haziran (14 Temmuzda Cezayir macinda kadrodaydi)
Belhandanin son maci: 5 Temmuz
Feghoulinin son maci: 19 Temmuz
Diagnenin son maci: 19 Temmuz

Fegh, Diagne ve Seriyi anlarim ama digerleri gelmeli artik

Belhanda denilen kekonun takıma katkısı yok.Üstüne üstlük 3 haftanım üzerinde tatil yapmış ha?Şundan kurtulduğumuz gün bayram edeceğim.
Diagne,Çalık,Belhanda bu takımın işe yaramaz 3 lüsü derhal kapı önüne konulmalı.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

A Spor’un haberine göre, Avusturya'da oynadığı iki hazırlık maçında orta sahasındaki boşluk göze batan Galatasaray'da aranan kan İtalya'da bulundu. '6 numara' takviyesi isteyen Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda İnter kulübü ile görüşmeler yapan idari menajer Şükrü Hanedar, Radja Nainggolan'ın kiralanması konusunda önemli yol katetti.

İşte Nainggolan’ın maliyeti...

Çin'den de teklifler alan Belçikalı yıldızın Avrupa'da oynamak için G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. 1 yıl kiralama için İnter ile 1.5 milyon Euro'ya anlaşıldı.

kaynak lesh ama inanmak istiyorum

Musleranin son maci: 29 Haziran
Luyindamanin son maci: 7 Temmuz
Serinin son maci: 28 Haziran (14 Temmuzda Cezayir macinda kadrodaydi)
Belhandanin son maci: 5 Temmuz
Feghoulinin son maci: 19 Temmuz
Diagnenin son maci: 19 Temmuz

Fegh, Diagne ve Seriyi anlarim ama digerleri gelmeli artik

Seri 11 temmuz

A Spor’un haberine göre, Avusturya'da oynadığı iki hazırlık maçında orta sahasındaki boşluk göze batan Galatasaray'da aranan kan İtalya'da bulundu. '6 numara' takviyesi isteyen Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda İnter kulübü ile görüşmeler yapan idari menajer Şükrü Hanedar, Radja Nainggolan'ın kiralanması konusunda önemli yol katetti.

İşte Nainggolan’ın maliyeti...

Çin'den de teklifler alan Belçikalı yıldızın Avrupa'da oynamak için G.Saray'a sıcak baktığı öğrenildi. 1 yıl kiralama için İnter ile 1.5 milyon Euro'ya anlaşıldı.

kaynak lesh ama inanmak istiyorum
Allahim lütfen!

Bu arada Nainggolan’ı istememek haddim değilde tapusu bizde olacak genç futbolcu daha mantıklı değil mi? Seneye ne Seri’yi nede Nainggolan’ı elimizde tutamayız.
Kaliteli genç isimlere paramız yok.

Ozanfor gibi ya tutarsa Scout transferi olur işte... yabancı sınırı olduğu gibi kadro maksimum 28 kişilik olabiliyor galiba.

Emre mor için uğraşılıyor işte ki onuda bedavaya getirmeye çalışıyoruz

5 Temmuz maça çıkmış en son

Muslera ile birlikte dönmeli 3 haftayı geçmiş.Muslera da abartı izin yapmış ama adamın en azından çocuğu doğdu diye ekstra izin vermiş olabilirler + kaleci kondisyona pek ihtiyacı yok
Aynen, Muslera konusunda bire bir ayni fikirdeyim.
Eger Belhanda milli takima gitmeden once 1 hafta 10 gun kadar tatil yaptiysa o da coktan donmeliydi. Zaten Italyan dedenin antremanlari yemediklerinden dolayi canim sikkin. Su fener macina 5'de 5 ile cok cikmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt