Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nainggolanda falcaoda gelmez

Hasan sas: Nainggolan,Falcao,Aboubakar ile görüsmüyoruz demisti

Bunca yıldır nöbet tutuyoruz bu Özgür fanlığını anlayamadım.
Emrah bey saygilar emin ol derdimiz ozgut degil daha dun gece o benhun denen arkadas gelip tum forumla tsk.. gecerek sacma sapan haberler verip milletin sinirini bozdu basta benimde kufuru kimse savunmuyor

Adam giriyor buraya duyumcular nerde ozgur nerde o nerde bu nerde forumu kirletiyor ozguru savunan varsa bilinki o benhun yuzunden bir kere burda benhuna yapma etme diyen mod oldumu olduysa mesaji yayinlayin gorelim benim tum derdim benhunla adami burda her gordugumde ugrasmazsam serefsizim ya sonra kavga cikiyor demeyin

Özgür Ayten bizzat transferi yapıp geliyordu herhalde ? Bu kadar fanboyluğun başka açıklaması olamaz. Ya da bu arkadaşların idrak kapasiteleri oldukça sınırlı olsa gerek.

Olay Özgür fanlığı değil o gün bende ordaydım. Benhun denen ergen adama saçma sapan yüklendi,hakaret etti,tahrik etti.Bunada iki gün boyunca devam etti,kimsede müdahale etmedi bu eksiğe.Adamda artık çileden çıkıp hakaret etti.Ağır tahrik var.Hakıszlığada göz yumamıyor işte insanlar,sorun bu.

Naiggo yerde silker sorun değil.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca 6 numara için ayağı düzgün donk tarzı bir oyuncu istiyor eminim. Alacağı oyuncu bölgesinde caydırıcı hava toplarında iyi uzun bi oyuncu istiyor. Açıkçası satın alma opsiyonlu nzonzi transferi olsa muhteşem olur. 3 yıl üst düzey faydalanırız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özgür'ün yazdıklarına inanıp inanmamak herkesin kendi tercihi...Burada millet kör mü?Kimin yalan söyleyip söylemediğini herkes görebilir.Bunu kanıtlamak kimsenin haddine değil...İnanmazsın olur biter.Ne diye milleti sorguluyorsunuz?Zaten mod ve adminler yalan bilgi verenlere karşı bu zamana kadar gerekeni yaptılar.Adam gelip bilgi paylaşıyordu.Ki paylaştığı bilgilerde tuttu.Şimdi aspordan ve gerçek kolpacılardan medet umun!Yanlış anlamayın ettiği küfürleri savunmuyorum.Ama sizde milleti sorgulamayın arkadaş.İnan ya da inanma bu kadar basit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt