Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyifler yerinde mi yigenim?Aydını tanırım hıc ortalıgı karıstırdıgını gormedım yanılıyorsundur
Aydını tanırım hıc ortalıgı karıstırdıgını gormedım yanılıyorsundur
senin mod olmanı isterim turgutumGörüyorum ki Özgür Ayten ağır taş ve Gsc moderasyonu bunun altında kalıyor .
son mesajlarında da
sana benhuna ve bana sövüp gitmiş![]()
Bunun fanlıkla alakası yok o kadar tahriğe tepkisiz kalmanız problem, benle küfürleşmese bırak cezayı uyarmayacaktınız bile insanlar buna tepki gösteriyor, adam bodoslama tahrik etmeye geliyor birinizde yapma demiyorsunuzBunca yıldır nöbet tutuyoruz bu Özgür fanlığını anlayamadım.
Emrah bey saygilar emin ol derdimiz ozgut degil daha dun gece o benhun denen arkadas gelip tum forumla tsk.. gecerek sacma sapan haberler verip milletin sinirini bozdu basta benimde kufuru kimse savunmuyorBunca yıldır nöbet tutuyoruz bu Özgür fanlığını anlayamadım.
Hoca 6 numara için ayağı düzgün donk tarzı bir oyuncu istiyor eminim. Alacağı oyuncu bölgesinde caydırıcı hava toplarında iyi uzun bi oyuncu istiyor. Açıkçası satın alma opsiyonlu nzonzi transferi olsa muhteşem olur. 3 yıl üst düzey faydalanırız.
o gece sende ortalığı karıştırıyordun Aydın efendi.
Bunun fanlıkla alakası yok o kadar tahriğe tepkisiz kalmanız problem, benle küfürleşmese bırak cezayı uyarmayacaktınız bile insanlar buna tepki gösteriyor, adam bodoslama tahrik etmeye geliyor birinizde yapma demiyorsunuz
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun takımlara karşı Donku koy olsun bitsin@scoutcheff: Seri-Nainggolan orta sahası çok kaliteli olabilir. Enerjisi bitmez iki ortasaha oyuncusu.
Ama tek şüphem ; Seri 1.70 , Nainggolan 1.75 boyunda. Hava topu için çok düşük bir ortalama.
İstatistiki verilere göre hava toplarında ;
Naiggolan %37
Seri %46’lık başarıya sahip..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bu herife bir şey demedimAynen işte ondan bahsediyorum
Adamın Banega yalanını ortaya çıkardım diye küfür etti.Size niye etti bilmiyorum![]()