Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
tam 1 çöp.Galatasaray, Strasbourg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenny Lala ile ilgileniyor. [Le10Sport]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam 1 çöp.Galatasaray, Strasbourg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenny Lala ile ilgileniyor. [Le10Sport]
Ben de raporladım..
Galatasaray, Strasbourg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenny Lala ile ilgileniyor. [Le10Sport]
Başakşehir, İrfan Can Kahveci için son olarak 7.5 milyon euro'ya kadar indi. Galatasaray yönetiminin son teklifi 5 milyon euro + Mbaye Diagne oldu. Bunun üzerine Başakşehir yönetimi masadan kalktı
sürekli ilgileniyor, izliyor ama bi halt yapmıyor. bıktım vallahi artık bu kısır döngüdenGalatasaray, Strasbourg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenny Lala ile ilgileniyor. [Le10Sport]
fatih terim ile çalışma etkeni ve çok yakın arkadaşlarının bizde olmasından dolayı istemesi çok normal ama yanıp tutuştuğunu ve yönetime gitmek için baskı yaptığını sanmıyorumgelmek istediği gerçek ama her an bi abi sıkıştırmasıyla fikrini değiştirebilir. bu futbolcu tayfasına çok güvenmemek lazım
Bunlar fiyat yükseltme aforizmaları keşke gelse bence baya potansiyelliBana da öyle geliyor abi , fransa filan derken fiyat yükseltmeye çalışıyorlar gibi.
Fransa kaynaklı pek haber yok.
Sag bek Kenny Lala ile ilgileniyormusuz. Sozlesmesi sezon sonu bitiyor. Ilgilenen diger takimlar Leverkusen ve Marsilya.
Bu arada Leverkusen sag bek Fosu Mensah’i almak uzere, Marsilya ise satin alma opsiyonuyla sag bek Lirola’yi kiraladi.
gitmek istemesi normal. başaktaki misyonunu doldurduğunu düşünüyor, büyük takıma veya avrupaya gitmek istiyordur büyük ihtimal.fatih terim ile çalışma etkeni ve çok yakın arkadaşlarının bizde olmasından dolayı istemesi çok normal ama yanıp tutuştuğunu ve yönetime gitmek için baskı yaptığını sanmıyorum
Sadece 5m€ verilmesi konusunda ısrarcı olmuşlarBaşakşehir, İrfan Can Kahveci için son olarak 7.5 milyon euro'ya kadar indi. Galatasaray yönetiminin son teklifi 5 milyon euro + Mbaye Diagne oldu. Bunun üzerine Başakşehir yönetimi masadan kalktı