Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sag bek Kenny Lala ile ilgileniyormusuz. Sozlesmesi sezon sonu bitiyor. Ilgilenen diger takimlar Leverkusen ve Marsilya.

Bu arada Leverkusen sag bek Fosu Mensah’i almak uzere, Marsilya ise satin alma opsiyonuyla sag bek Lirola’yi kiraladi.

gelmek istediği gerçek ama her an bi abi sıkıştırmasıyla fikrini değiştirebilir. bu futbolcu tayfasına çok güvenmemek lazım
fatih terim ile çalışma etkeni ve çok yakın arkadaşlarının bizde olmasından dolayı istemesi çok normal ama yanıp tutuştuğunu ve yönetime gitmek için baskı yaptığını sanmıyorum

fatih terim ile çalışma etkeni ve çok yakın arkadaşlarının bizde olmasından dolayı istemesi çok normal ama yanıp tutuştuğunu ve yönetime gitmek için baskı yaptığını sanmıyorum
gitmek istemesi normal. başaktaki misyonunu doldurduğunu düşünüyor, büyük takıma veya avrupaya gitmek istiyordur büyük ihtimal.

bu nexus lalesinin fb sempatizanı olup bize ufaktan algı yaptığının tam kanısına vardım bundan sonra bu kaynaklı yazılan mesajlara değerlendirme yapmayarak protesto etme kararı aldım DEYnexUS

bahsi geçen malatyalı yusuf nasıl oyuncu ?

ağır vasıta bir herifse işe yaramaz.

Belliki bu yönetim yine yeniden Fatih Hocamızın istediği hiçbir transferi tam anlamıyla yapamayacak Yapacakları listenin 4. 5. sırasındaki kişiler olur gibi.Genede ben ileriye dönük çoğunuz kada karamsar değilim çünkü Ben önce şanlı armamıza sonrada İmparator Fatih Terime güveniyorum.Allah hocamızın yardımcısı oldun ayağına resmen pranga olmuş bir yönetimle çalışıyor işi zor.

Sint truidenden iki futbolcuyu Göztepeye transfer etmek için izlerken jhonny lucas diye bir oyuncuyu da maçlarını takip ederken keşfetme şansım oldu geçen sezon 2.5 milyon Euro'ya almışlar piyasa değeri 400 bin Euro görünüyor ama 3.5-4 milyon civarında alınabilir Galatasarayimiza Göztepeye alacağımiz konate ile beraber orta saha da ikili oynuyorlar oyun görüşü ve top tekniği gerçekten çok başarılı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan ve Visca giderse o Fenerbahçe olur geçen haftada söyledim bizim yönetim bakkaldan ekmek alamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt