- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Her gönderiye rt & ❤
twitter yanıyor
twitter yanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlak burçları icin bu dönem geçecem hocam?Su an oglakta pluton etkili yeniay oluyo reco.bil bakalim kim guclu cikacak bu surecten![]()
biraz twitterda gezersen normal taraftara yazdıklarını görüp kafayı yersin bunların amacı galatasaray degilua bugünden sonra bitmistir. sikeci irkcilara bile makara oldular
Tehdit ediyorlar, artist artist yaziyorlar profllerine baksan cılız bebeler hepsibiraz twitterda gezersen normal taraftara yazdıklarını görüp kafayı yersin bunların amacı galatasaray degil
@Umut Öfkeli sence uA halen sucsuzmu
Trabzon macindan once de,sonra da yoktu kimse sahnede,bisey demiyodunuz iyi giderken.naber sergen,yildizlar dogruymus diye dalgasina bile takilmadiniz.ki daha sezon basinda herkes hallu atariz diyodu.ben 2012deki gibi belki cekirdek bi kadroyla,fatih hoca ne yapar eder yaratir dedim kac kere.hangi biriniz tahmin etti lider olabileceğimizi...ben de etmedim.ama adamin kaderinde var,yaratmak isler kotuyken,zorken.neyse ben eglencesine yorumluyorum.sans gelir ama o topu kaleye sokmak veya uzaklastirmak benim isim değil.iyi forumlar,bi daha da alinti yapma kardesimestagfurullah üstad. iyi niyetlisin sadece.
yıldızlar konusunda ise biliyosun en son konusup umut verdiğinde g.b maçına kadar nefes alamamıştık istersen oradan yurume daha
Ilgilenmiyorum,forumdaki fenerliler yorumlasin.fenerin kadrosu cok iyiymisOğlak burçları icin bu dönem geçecem hocam?