Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gönderiye rt & ❤
twitter yanıyor

İyi en azından bu yönetimi hala savunan kalmamış olmasi sevindirici su ortamın en az 1.5 yıl önce oluşması lazımdı yanlız.

Başkan yönetici tayfanın menfaati olmasa Galatasaray umurlarında olmaz. İki makam ziyareti iki kendi şirketlerindeki sıkıntıları çözme falan bunun peşinde hepsi.

Sucuk ve polarcı tayfadan kimse yok mu burda.? Karaborsadan ne para kaldırıyor deyyuslar. Bu tayfa lağvedilmeli. Aziz Yıldırım zamanında bunu yapmıştı.

Aziz Yıldırım:Tevbiyesizlev,haysiyetsizlev,pavalı köpeklev.

estagfurullah üstad. iyi niyetlisin sadece.
yıldızlar konusunda ise biliyosun en son konusup umut verdiğinde g.b maçına kadar nefes alamamıştık istersen oradan yurume daha
Trabzon macindan once de,sonra da yoktu kimse sahnede,bisey demiyodunuz iyi giderken.naber sergen,yildizlar dogruymus diye dalgasina bile takilmadiniz.ki daha sezon basinda herkes hallu atariz diyodu.ben 2012deki gibi belki cekirdek bi kadroyla,fatih hoca ne yapar eder yaratir dedim kac kere.hangi biriniz tahmin etti lider olabileceğimizi...ben de etmedim.ama adamin kaderinde var,yaratmak isler kotuyken,zorken.neyse ben eglencesine yorumluyorum.sans gelir ama o topu kaleye sokmak veya uzaklastirmak benim isim değil.iyi forumlar,bi daha da alinti yapma kardesim

alisamiyende ultraslanla mac izlemeyenler su anki olusuma ultraslan demesınler sadece adı kaldı alparslandan sonra

Galatasaray ne Mustafa Cengiz'e ne Dalyaprak'a ne de kendini Galatasaray'in sahibi zanneden ultrTravesti'ne ait degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt