Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın isim vermesi yanlışdı.Listeyi verdim bekliyorum dersin.Onu dışında ne var ne yok anlatın arkadaş.Bu transfer konusunda hocanında suçu çok.İrfanın ne kadar edeceğini bilmiyormuş gibi konuşuyor.

Hem para yok diyorsun ama aynı zamanda kiralık olmasın, 25 yaş üzeri olmasın diyorun nassıl olacak iş..

Bu çaapsız başkan ve yöneticileer inanılmaz yetersiz. Bunların geçen sene gitmesi gerekiyordu.Taraftar her zamanki gibi gene iş işten geçdikten sonra gördü bunları ne halt olduğunu.
hocanın söyleme nedeni yönetimin bizzat listeyi sızdırması her transfer döneminde

Apo ve Ali Dürüst varken kovdular 2013'te ki Ali Dürüst gibi bir isim vardı.

Sadece kaypak Apo varken hiç zorlanmazlar çok rahat kovarlar.

Dursun çapsızı da Hamza'yı kovmuştu. Tamam Hamza şöhreti kaldıramadı mala bağlamıştı ama kovulmayı hak etmiyordu.

En azından sezonu tamamlaması lazımdı. Sonra hoca gelene kadar zaten dikiş tutturamadık.
Yeni dönemde kovuldu 2013 yılında. O isimler yönetimde yer almıyordu o dönem diye biliyorum. Hatta hoca ile yollar ayrıldıktan sonra Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları da olmuştu doğru hatırlıyorsam.

Apo ve Ali Dürüst varken kovdular 2013'te ki Ali Dürüst gibi bir isim vardı.

Sadece kaypak Apo varken hiç zorlanmazlar çok rahat kovarlar.

Dursun çapsızı da Hamza'yı kovmuştu. Tamam Hamza şöhreti kaldıramadı mala bağlamıştı ama kovulmayı hak etmiyordu.

En azından sezonu tamamlaması lazımdı. Sonra hoca gelene kadar zaten dikiş tutturamadık.

Yeni yönetimde yoklardı

İmparator Fatih Terimi bir kişi kovdu oda Galatasarayı hayvanı bir borca sokup kaçan aysal sonu malum.İmparator Fatih Terimi kovmaya değil mustafa cengizin baş dinazor inan kıraçın bile bir yeri yemez

ben apoyla mustafa cengizin twitteri kullanabildiklerini sanmiyorum
neyin ttsi ve protestosu olacak yani
bir cok seyden haberleri bile olmuyordur

Kovsunlar Fatih Terim'i bakalım kimi getirecekler yerine Sumudica mı olur kim olursa yeni getirecekleri teknik direktörle zaten 6 aydan fazla sözleşme imzalayamazlar kendi görev süreleri 6 ay sonra dolduğu için ve yeni başkanlık seçimi olacağı için sorun değil yeni gelen başkan tekrar Fatih Terim'i teknik direktörlüğe geri getirir 3 yıllık sözleşme imzalayarak.

3 ay'ı kalmis yönetim hocayi kovup yeni hoca getirecek öylemi?bunlar kimden talimat aliyor arastirilmali

aylarca tv' ler de cik cik ötenler şimdi yabancı kuralını 16' ya çıkaracaklar. sizce neden ? kOÇ ve ganyancının takımı için.

onların böyle korunup kollandığı yerde, bizde onlara karşı tek başına karşılarında duran adamı gönderelim.

bu yönetim satılmıştır, kimbilir kOÇ abileri ile kaç litre benzine anlaştı..

35 yaşındayım, Ünal Aysal döneminde de benzer şeyler oldu ama yine bir yere kadar anlayışla karşıladım ancak bu sefer hocaya dokunurlarsa, Allah' larından bulsunlar. 3 kuruşluk hakkım varsa haram zıkkım olsun

Sezon sonuna kadar ne demek yav
Şikecileri kolladığını bu kadar da belli etmezsin artık
YUH
Gecici bir bonus gibi birsey demek istiyorlar. Boyle sezon ortasinda duruma gore degisik bonuslar devreye giribiliyor Super Ligimizde.

Yarin M.Cengiz konusurken kesin Apo cok calismaktan rahatsizlandi demeyi de unutmaz.

Hocanın isim vermesi yanlışdı.Listeyi verdim bekliyorum dersin.Onu dışında ne var ne yok anlatın arkadaş.Bu transfer konusunda hocanında suçu çok.İrfanın ne kadar edeceğini bilmiyormuş gibi konuşuyor.

Hem para yok diyorsun ama aynı zamanda kiralık olmasın, 25 yaş üzeri olmasın diyorun nassıl olacak iş..

Bu çaapsız başkan ve yöneticiler inanılmaz yetersiz. Bunların geçen sene gitmesi gerekiyordu.Taraftar her zamanki gibi gene iş işten geçdikten sonra gördü bunları ne halt olduğunu.
1)Neden yonetım ısımlerı Rodop'a verince suc degılde hoca verınce mı suc? Rodop, Naci falan isimleri 1 ay onceden biliyordu ve servis ettiler.

2) evet 25 yas altı ve bonservisi ile istedi. Belcikaya giden Coulibaly(1.5), Hauge(4), Kaan Ayhan(2.5) 3 ismin maliyetleri toplamı 8 milyon. 8 milyona 3 mevki sahibi olacaksın daha ne olacaktı? Bedavaya adam mı alacaksın? Bonservissiz adam imza parası istiyor hemde yaşlı. Nasıl vereceksin?

Her ne kadar hocanın artık emekli olması gerektiğini düşünsem de son birkaç hafta yaşananlardan sonra bunun için ne zaman uygun ne de ortam. Hoca ne olursa olsun bu sezonu bitirmeli. Sezon sonunda da aklı başında bir yönetimle birlikte düzgün ve profesyonellerden oluşan bir yapıya geçilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt