Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.225
- 3.365
- 2.418
Sevinenleri piste alalım, hoca giderse hemen bir alman getirelim, 7 sene üst üste şampiyon olalım, sonra hep beraber oturup kına da yakarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka maka ilk agadan gördümZülfo ağa yazmışsa geçmiş olsun
hocanın söyleme nedeni yönetimin bizzat listeyi sızdırması her transfer dönemindeHocanın isim vermesi yanlışdı.Listeyi verdim bekliyorum dersin.Onu dışında ne var ne yok anlatın arkadaş.Bu transfer konusunda hocanında suçu çok.İrfanın ne kadar edeceğini bilmiyormuş gibi konuşuyor.
Hem para yok diyorsun ama aynı zamanda kiralık olmasın, 25 yaş üzeri olmasın diyorun nassıl olacak iş..
Bu çaapsız başkan ve yöneticileer inanılmaz yetersiz. Bunların geçen sene gitmesi gerekiyordu.Taraftar her zamanki gibi gene iş işten geçdikten sonra gördü bunları ne halt olduğunu.
Yeni dönemde kovuldu 2013 yılında. O isimler yönetimde yer almıyordu o dönem diye biliyorum. Hatta hoca ile yollar ayrıldıktan sonra Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları da olmuştu doğru hatırlıyorsam.Apo ve Ali Dürüst varken kovdular 2013'te ki Ali Dürüst gibi bir isim vardı.
Sadece kaypak Apo varken hiç zorlanmazlar çok rahat kovarlar.
Dursun çapsızı da Hamza'yı kovmuştu. Tamam Hamza şöhreti kaldıramadı mala bağlamıştı ama kovulmayı hak etmiyordu.
En azından sezonu tamamlaması lazımdı. Sonra hoca gelene kadar zaten dikiş tutturamadık.
Apo ve Ali Dürüst varken kovdular 2013'te ki Ali Dürüst gibi bir isim vardı.
Sadece kaypak Apo varken hiç zorlanmazlar çok rahat kovarlar.
Dursun çapsızı da Hamza'yı kovmuştu. Tamam Hamza şöhreti kaldıramadı mala bağlamıştı ama kovulmayı hak etmiyordu.
En azından sezonu tamamlaması lazımdı. Sonra hoca gelene kadar zaten dikiş tutturamadık.
Gecici bir bonus gibi birsey demek istiyorlar. Boyle sezon ortasinda duruma gore degisik bonuslar devreye giribiliyor Super Ligimizde.Sezon sonuna kadar ne demek yav
Şikecileri kolladığını bu kadar da belli etmezsin artık
YUH
1)Neden yonetım ısımlerı Rodop'a verince suc degılde hoca verınce mı suc? Rodop, Naci falan isimleri 1 ay onceden biliyordu ve servis ettiler.Hocanın isim vermesi yanlışdı.Listeyi verdim bekliyorum dersin.Onu dışında ne var ne yok anlatın arkadaş.Bu transfer konusunda hocanında suçu çok.İrfanın ne kadar edeceğini bilmiyormuş gibi konuşuyor.
Hem para yok diyorsun ama aynı zamanda kiralık olmasın, 25 yaş üzeri olmasın diyorun nassıl olacak iş..
Bu çaapsız başkan ve yöneticiler inanılmaz yetersiz. Bunların geçen sene gitmesi gerekiyordu.Taraftar her zamanki gibi gene iş işten geçdikten sonra gördü bunları ne halt olduğunu.
ben apoyla mustafa cengizin twitteri kullanabildiklerini sanmiyorum
neyin ttsi ve protestosu olacak yani
bir cok seyden haberleri bile olmuyordur