- 16 Haziran 2010
- 204.778
- 157.110
- 6.838
Bakalim yeni teknik direktor kim olacak haberlere gore.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni dönemde kovuldu 2013 yılında. O isimler yönetimde yer almıyordu o dönem diye biliyorum. Hatta hoca ile yollar ayrıldıktan sonra Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları da olmuştu doğru hatırlıyorsam.
gerçekleşirse sövmeye izin var mı ?Hocayı kimse kovamaz.
Başkan(!) yarın ne konuşacaktır sence admirim?Hocayı kimse kovamaz.
Sumudicaya giderlerBakalim yeni teknik direktor kim olacak haberlere gore.
Arabistan'a gitmedi mi?Sumudicaya giderler
kulüpsüz görünüyor hala knkArabistan'a gitmedi mi?
Bu dayı kulüp üyesiydi sanırım.
bülent şampiyon yaparmı ?Bülent korkmazmi? Bunlar cildirmis aga,
1)Neden yonetım ısımlerı Rodop'a verince suc degılde hoca verınce mı suc? Rodop, Naci falan isimleri 1 ay onceden biliyordu ve servis ettiler.
2) evet 25 yas altı ve bonservisi ile istedi. Belcikaya giden Coulibaly(1.5), Hauge(4), Kaan Ayhan(2.5) 3 ismin maliyetleri toplamı 8 milyon. 8 milyona 3 mevki sahibi olacaksın daha ne olacaktı? Bedavaya adam mı alacaksın? Bonservissiz adam imza parası istiyor hemde yaşlı. Nasıl vereceksin?
Bülent hocanın ardından, tüm bu yasanan olaylar sonrası, taraftara ragmen bu yönetim ile çalışmayı kabul edip gelirse o da serefsizdir.Bülent korkmazmi? Bunlar cildirmis aga,
Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.
Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...
Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.
hemen şimdi bir alman hoca isteyenler mutlumusunuz ? Fatih Terim gidiyormuş