Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalim yeni teknik direktor kim olacak haberlere gore.

Yeni dönemde kovuldu 2013 yılında. O isimler yönetimde yer almıyordu o dönem diye biliyorum. Hatta hoca ile yollar ayrıldıktan sonra Abdürrahim Albayrak'ın açıklamaları da olmuştu doğru hatırlıyorsam.

Olabilir tabi şimdi tam hatırlayamadım zaten hatırlamak istemediğim bir zaman dilimi... ,

Ambargo koyacakken ne hallere düşmüştük...

Şimdi FFP biterken bu adamı göndermek resmen facia.

Allah belalarını versin.

Ulan bizde dedik transferin ilk haftasi butun eksikler kapanir buradan yururuz :) ne enayi adamız

Yeni gelen td yi çiğ çiğ yerler. Sonra fatih terim diye aglamaya baslarlar yine

1)Neden yonetım ısımlerı Rodop'a verince suc degılde hoca verınce mı suc? Rodop, Naci falan isimleri 1 ay onceden biliyordu ve servis ettiler.

2) evet 25 yas altı ve bonservisi ile istedi. Belcikaya giden Coulibaly(1.5), Hauge(4), Kaan Ayhan(2.5) 3 ismin maliyetleri toplamı 8 milyon. 8 milyona 3 mevki sahibi olacaksın daha ne olacaktı? Bedavaya adam mı alacaksın? Bonservissiz adam imza parası istiyor hemde yaşlı. Nasıl vereceksin?

Renkdaş bana hiç anlatma.İki tarafında çok ciddi hatları var..Bunların hepsinin egosu, menfaatleri Galatasaray sevgisinin önünde.Hocada dahil.

Artık çok fazla detaya girmeyeceğimm.. Hocanın aldırdığı oyuncularıda biliyyoruz.
Hocayıda her zaman deliler gibi savundum.Yeri geldiğinde hal savunurum.Ama artık yeter. ben icraat görmek istiyorum.

Ben geçen sene herkes bu yönetimi göklee çıkartırrken burada bu yönetimin ne kadar beceriksiz ne kadar hain olduğundan bahsediyordum.

bülent korkmaz efsane bordo zaferinin mimarı defansif futbol üstadı saygılı bir insandır kendisiyle sohbetimde olmuştu

Hoca giderse, ve secim icin birinin yönetimine girip bunlara karsi kazanirsa baya rezil olurlar.

Biraz bu işten anlıyorsam yarın Hoca ile yollarımızı ayırdık diyecektir Mustafa Cengiz.

Bakın görün kaosa sürükleneceğiz yine. Bu yönetim hoca falanda bulamaz anca B. Korkmaz veya M. Denizli'yi falan getirebilirler...

Yarın istifa edeceklerini sananlara şimdiden yazayım gereksiz hayallere kapılmasınlar.

Aha tam dediğim gibi oluyor. Basın toplantısı yapacak açıklamasından sonra hemen bunu yazdım.

Biliyorum abi bu pis camiayı biliyorum. Kendi ayağına sıkmakta üstüne yok. Allah belalarını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt