Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim Terim'den habersiz hiçbir şey yapamaz diyenler tek bir şeyi cevaplasın cidden bir daha hocayı savunmayacağım. Bu kadar güçlü olan kimsenin sözünden çıkmadığı Fatih Terim nasıl oluyor da geçen sene Arda'nın alınmasını sağlayamadı takıma. Üstelik buna engel olan bir maliyeti de yokken. Üstelik defalarca basına dahi bu konuda demeç verecek kadar çok isterken. Hani kimsenin sözünden çıkmadığı kişi nasıl oluyor da bu isteğini yaptıramıyor. Sonra diğer transferler ne kadar istediklerinden yapıldı kendiniz karar verin.

En son fatih hoca bu sekilde aciklamalar yaptiktan sonra isine son verilmisti belliki fatih hoca ayrilmak istiyor ve söz verdim demeside kendisi istifa etmek istemiyor görevine son verdirmek istiyor. Ben bunu anliyorum halbuki mayisa ne kaldi biraz daha sabret bu yönetim degisecek o zaman bakarsin yoluna .

Madem Mancini enkaz birakti 2015'de nasil sampiyon olduk?
2014 kadrosu da iyiydi 2015 kadrosu da
Mancini devre arası transferleri:

Hajrovic
Salih Dursun
Koray Günter
Ontivero
Burdisso(kira)
Oğuzhan Kayar
Veysel Sarı
Umut Gündoğan
Alex Telles

Sonuncu isim hariç hiçbirinden zerre verim alınamadı. Ömer Bayram katkısı bile yok tellesi çıkarıp hepsini toplasan. Tabii ertesi sezon için enkaza dahil etmeyebiliriz bunları zira 7 tanesi zaten sonraki yılı göremedi. Oraya buraya kiraya verildi çoğu hajrovic kaçtı vs. He bunların kaçını Mancini istemiştir bilemem Ünal Aysal'a sormak lazım prandelli icraatlarıyla beraber. Çamdal, pandev, dzemaili, olcan falan... O dönem alınanlardan da sadece Yasin sağlam iş yaptı biraz da Sinan sonraki dönemleri de dahil edersek.

İrfan transferinde son durum nedir, yeni bir duyum var mı?
Duyumu mu kaldı artık, başkanları İrfan'ı Türkiye'de alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum dedi. Kulüp karıştı, yönetim ile Fatih Terim birbirine girdi. Kimseyi almıyoruz muhtemelen. :)

Mancini devre arası transferleri:

Hajrovic
Salih Dursun
Koray Günter
Ontivero
Burdisso(kira)
Oğuzhan Kayar
Veysel Sarı
Umut Gündoğan
Alex Telles

Sonuncu isim hariç hiçbirinden zerre verim alınamadı. Ömer Bayram katkısı bile yok tellesi çıkarıp hepsini toplasan. Tabii ertesi sezon için enkaza dahil etmeyebiliriz bunları zira 7 tanesi zaten sonraki yılı göremedi. Oraya buraya kiraya verildi çoğu hajrovic kaçtı vs. He bunların kaçını Mancini istemiştir bilemem Ünal Aysal'a sormak lazım prandelli icraatlarıyla beraber. Çamdal, pandev, dzemaili, olcan falan... O dönem alınanlardan da sadece Yasin sağlam iş yaptı biraz da Sinan sonraki dönemleri de dahil edersek.
22 m euro dökmüştük galiba bu çöp deryasına. Muazzam bir israf yapıldı o dönem

Lan şu sanal alemde kendince merak uyandırmaya çalışan tiplere tilt oluyorum yahu. Ne duyduysan açıkla anasını satayım.. Saçma sapan postlar atılıyo.
Cok güvendiğim bir kaynaktan aldığım bilgiye göre , kolay kolay böyle haber paylaşmam diye başlıyorsa oradan hemen uzaklaş renkdas ...

Olay berat ya başka bişey değil. Bunlara listeyi verdi hoca başında da berat vardı buyuk ihtimal. Bu salaklar onu bile alamayınca hoca sinirlendi bütün listeyi açıkladı yönetimi de zor durumda bıraktı. Transfer yapılamayacagı gün gibi açık

Bu ali dürüst nerelerde ya, ikinci adam olmayı iyi yedirmiş kendine ki sesi çıkmıyor yıllardır

Transfer yok konu kilit. Yeni konu —-> yönetim nöbeti

Yönetimsiz şampiyon olmayı deneyelim bu sezon da. Denemediğimiz halt kalmadı, tam kadro şampiyonluğumuz yok malum. Ya forvet olmaz ya teknik direktör olmaz ya yedek olmaz. Bu sefer de yönetimsiz takılalım(!)

Burda hoca irfancan visca onyekuruyu açıkladığında beğenilmemişti :D onlar bile gelmeyecek limit de yok ffp de sıkıntı. Max onyekuru gelir ki ona bile razı duruma getirdi yonetım.

Ben mancini gibi bir hocanın bu transferleri yaptırdığını inanmıyorum başka şeyler döndüğünü düşünüyorum ayrılırken para talep etmeden giden bir hocaydi

1
Yönetimsiz şampiyon olmayı deneyelim bu sezon da. Denemediğimiz halt kalmadı, tam kadro şampiyonluğumuz yok malum. Ya forvet olmaz ya teknik direktör olmaz ya yedek olmaz. Bu sefer de yönetimsiz takılalım(!)
14/15 yaptik sarmaz. bu sene sadece taylan olan OSsiz takim

Transfer dönemine kadar bu kadroyla dayanalım transferler gelince zirveye tutunuruz diyorduk ama yönetim yaptıklarıyla transferi unutturdu bize müthiş bir meziyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt