- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini devre arası transferleri:Madem Mancini enkaz birakti 2015'de nasil sampiyon olduk?
2014 kadrosu da iyiydi 2015 kadrosu da
Duyumu mu kaldı artık, başkanları İrfan'ı Türkiye'de alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum dedi. Kulüp karıştı, yönetim ile Fatih Terim birbirine girdi. Kimseyi almıyoruz muhtemelen.İrfan transferinde son durum nedir, yeni bir duyum var mı?
22 m euro dökmüştük galiba bu çöp deryasına. Muazzam bir israf yapıldı o dönemMancini devre arası transferleri:
Hajrovic
Salih Dursun
Koray Günter
Ontivero
Burdisso(kira)
Oğuzhan Kayar
Veysel Sarı
Umut Gündoğan
Alex Telles
Sonuncu isim hariç hiçbirinden zerre verim alınamadı. Ömer Bayram katkısı bile yok tellesi çıkarıp hepsini toplasan. Tabii ertesi sezon için enkaza dahil etmeyebiliriz bunları zira 7 tanesi zaten sonraki yılı göremedi. Oraya buraya kiraya verildi çoğu hajrovic kaçtı vs. He bunların kaçını Mancini istemiştir bilemem Ünal Aysal'a sormak lazım prandelli icraatlarıyla beraber. Çamdal, pandev, dzemaili, olcan falan... O dönem alınanlardan da sadece Yasin sağlam iş yaptı biraz da Sinan sonraki dönemleri de dahil edersek.
Cok güvendiğim bir kaynaktan aldığım bilgiye göre , kolay kolay böyle haber paylaşmam diye başlıyorsa oradan hemen uzaklaş renkdas ...Lan şu sanal alemde kendince merak uyandırmaya çalışan tiplere tilt oluyorum yahu. Ne duyduysan açıkla anasını satayım.. Saçma sapan postlar atılıyo.
Transfer yok konu kilit. Yeni konu —-> yönetim nöbeti
14/15 yaptik sarmaz. bu sene sadece taylan olan OSsiz takimYönetimsiz şampiyon olmayı deneyelim bu sezon da. Denemediğimiz halt kalmadı, tam kadro şampiyonluğumuz yok malum. Ya forvet olmaz ya teknik direktör olmaz ya yedek olmaz. Bu sefer de yönetimsiz takılalım(!)
Kalecimiz de yok diyebiliriz aslında. Şunu yazarken tekrar düşündüm de bu kadroyu yeterli bulanlar vardı.1
14/15 yaptik sarmaz. bu sene sadece taylan olan OSsiz takim