Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de şu sahtekara olumlu yorum yapmak için fırsat arıyorsun ha. Kalsa ne yararı var ki şu şeref yoksununun.

Ihtimali ve imkânı varsa derhal defolup gitmeli.
Yoo bu seref yoksunu defolmali. Hatta baska kulübe zarar vermemek icin kariyerini noktalamali

Mancini devre arası transferleri:

Hajrovic
Salih Dursun
Koray Günter
Ontivero
Burdisso(kira)
Oğuzhan Kayar
Veysel Sarı
Umut Gündoğan
Alex Telles

Sonuncu isim hariç hiçbirinden zerre verim alınamadı. Ömer Bayram katkısı bile yok tellesi çıkarıp hepsini toplasan. Tabii ertesi sezon için enkaza dahil etmeyebiliriz bunları zira 7 tanesi zaten sonraki yılı göremedi. Oraya buraya kiraya verildi çoğu hajrovic kaçtı vs. He bunların kaçını Mancini istemiştir bilemem Ünal Aysal'a sormak lazım prandelli icraatlarıyla beraber. Çamdal, pandev, dzemaili, olcan falan... O dönem alınanlardan da sadece Yasin sağlam iş yaptı biraz da Sinan sonraki dönemleri de dahil edersek.
Burdisso ve Onti haric Mancini aldirdi diyorsan pes!

2-3 transfer ile çıkışa geçip rakipleri iyice umutsuzluğa sürükleyecek iken gelinen noktaya bak inanılır gibi değil

Gerçekten öyle. Fatih hoca elinden geleni yaptı dedik şu kadroyla şampiyonluk potasında tuttu devre arası takviye ile güçleniriz dedik ama salaklık bizde değil mi? Bu yönetim ne zaman transferi başarabildi ki şimdi başarsın... santrfor satıp yerini doldurmadılar,kadrodan 3 orta saha eksildi transfer etmiş olmak için etebo çöpünü koydular önümüze. Biz bunları görüp bilmemize rağmen inanmayı seçtik boşa birbirimizi kandırdık.

Burdisso ve Onti haric Mancini aldirdi diyorsan pes!

Niye Hajrovic ve Telles'i yazmadın merak ettim özel bir sebebi mi var?

Bu kısmı geçiyorum beni çok ırgalamıyor. Utkucan izlemiş, Mancini istemiş, Aysal aldırmış... Kimse sorumluluğu üstüne almıyor.

İlk alıntıladığın mesajıma bakarsan şu aldı bu aldı demeden o devre arası ve sonraki sezon yapılan transferlerin asıl enkazı oluşturduğunu belirttim.

Tam olarak cümlem de şu idi:

"asıl enkaz o devre arası ve ertesi seneki transferlerle bırakıldı da neyse."

Zaten isim isim gidince net olarak ortaya da çıkıyor çok yorum yapılacak bir kısım yok. O dönem alınan adamların da telles dışında bahsettiğin şampiyonlukta bir katkısı yoktur daha önce de belirttiğim üzere ertesi sezonu göremedi bile %90'ı. Mancini öncesi var olan kadronun elemanları ve Yasin gibi ekstra 1-2 performansla alınan bir şampiyonluktur. O da Prandelli döneminde alınmıştı yamulmuyorsam.

Hala transferi unuttuk , kimse düşünmüyor felan diyorsunuz
Adamlar bu olaylar yaşanmasa yine transfer yapmayacaktı anlamıyor musunuz
Hocanın maçtaki halini görmediniz mi
Her mağlubiyette ilk iş ortadan kaybolan Albayrak ilk galibiyette kameralara şov yapıyordu. Hepimiz şahidiz değil mi buna
Kim görevini layığıyla yapmayıp koltuk derdine düştüyse hesap versin şimdi

Hala transferi unuttuk , kimse düşünmüyor felan diyorsunuz
Adamlar bu olaylar yaşanmasa yine transfer yapmayacaktı anlamıyor musunuz
Hocanın maçtaki halini görmediniz mi
Her mağlubiyette ilk iş ortadan kaybolan Albayrak ilk galibiyette kameralara şov yapıyordu. Hepimiz şahidiz değil mi buna
Kim görevini layığıyla yapmayıp koltuk derdine düştüyse hesap versin şimdi
o zaman niye yaşanıyo bu olaylar, terim yönetim transfer yapsın diye yaygara koparmadı mı? öyle ya da böyle transfer yapılmicaksa ne diye oldu bütün bunlar?
hocanın maçtaki halini gördüm, kendi de yönetim de yazın bitecek süreleri için nası oyunlar çevirsek diye düşünüyodu maç sonu devreye soktu planını. yönetim zaten gidecek isterse messiyi getisin bu saatten sonra, terimin her dönem çevirdiği boş işler
sıktı artık :)

Ya bi de hocaya şu kadro için adam gibi topunu oynat işine bak diye sallamalar yapılıyor. Adam daha napsın olum takımda her hafta biri korona oldu sakatlıklr cezalar oldu zaten ortada takım diye bişey yok her yer yama bir yeri tam düzelttim diyon öbür taraf patlıyor daha neyin topunu oynatsın bu adam. Sene başı 3 ortasaha lazım diyorduk adam taylanı koydu feghouliyi osye çekti yine bişeyler yaptı ama yine beğenilmiyor yine beğenilmiyor
ki muhtemelen bundan 5 sene sonra bu kadro için,'' kimlerle ne deplasmanlara çıkmışız,anadolu takımı gibiymişiz'' gibi yorumlar da duyarız muhtemelen,nasıl şuan eskideki kadrolarımız için aynısını diyorsak.

o zaman niye yaşanıyo bu olaylar, terim yönetim transfer yapsın diye yaygara koparmadı mı? öyle ya da böyle transfer yapılmicaksa ne diye oldu bütün bunlar?
hocanın maçtaki halini gördüm, kendi de yönetim de yazın bitecek süreleri için nası oyunlar çevirsek diye düşünüyodu maç sonu devreye soktu planını. yönetim zaten gidecek isterse messiyi getisin bu saatten sonra, terimin her dönem çevirdiği boş işler
Keyfimi kaçırma

-

Mancini devre arası transferleri:

Hajrovic
Salih Dursun
Koray Günter
Ontivero
Burdisso(kira)
Oğuzhan Kayar
Veysel Sarı
Umut Gündoğan
Alex Telles

Sonuncu isim hariç hiçbirinden zerre verim alınamadı. Ömer Bayram katkısı bile yok tellesi çıkarıp hepsini toplasan. Tabii ertesi sezon için enkaza dahil etmeyebiliriz bunları zira 7 tanesi zaten sonraki yılı göremedi. Oraya buraya kiraya verildi çoğu hajrovic kaçtı vs. He bunların kaçını Mancini istemiştir bilemem Ünal Aysal'a sormak lazım prandelli icraatlarıyla beraber. Çamdal, pandev, dzemaili, olcan falan... O dönem alınanlardan da sadece Yasin sağlam iş yaptı biraz da Sinan sonraki dönemleri de dahil edersek.

Hajroviç o zaman alındığında Isviçre liginin en iyi genç oyuncularındandı ve potansiyeli vardı

Salih Dursunda ligimizin o zamanlar iyi oyuncularındandı

Koray Günter Alman futbolunun en gözde oyuncularındandı(Klopp onu oynasın diye bırakıyorlar ve Transferi olursa ilk hakları yine kendilerine bırakmışlardı)

Ontiveroyu bende tanımıyordum ama potansiyeli vardı diye aldırmışlardı

Burdisso backup olarak gelmişti zaten

Oğuzhan Veysel ve Umut olmasada olurdu

ve Telles en iyisini aralarında....

yani aslında 1-2 istismar hariç kağıt üzerinde kötü transferler değildi bunlar..sadece uymadı bizde...

sadece Koray tutsaydı zaten şu an belki kaptanlarımızdan biride olabilirdi...boşuna Alman ümit milli takımında Kaptanlık pazubandını vermemişlerdi ona....

Yarin Cengo baskan canli yayında çat irfani, çat Cengiz underi , çat Onyekuru'yu , çat Mandzukici , çat Tete yi bi açıklıyormus
Üstüne de bir Talisca, sonra uyandık

Bunlar kimi alacak yahu, gidecekler diye adam satıp artıya geçmek bile isterler ödleri kopuyor mali ibrasızlıktan, zaten idari yönde kesin ibra edilmeyeceklerini biliyorlar

Onyekuru gelebiliyorsa gelsin başka kimseyi almasınlar satmasınlar
Yeni gelecek yönetim satar bu beceriksizler zararına adam satarlar
mayısa az kaldı defolup gitsinler

-Arka yollardan dolanmıyoruz
-Hocamız değerli
-Galatasaray'da transfer her zaman olur
-Çalışmalarımız titizlikle sürüyor
-Ali Koç rörörö
Bir ihtimal Onyek gelir. Kapanış.​
Bu sezonu da çöpe atacak vasıfsızlar ordusu. Geçmiş olsun.​

Terime bu donemde transfer uzerinden vurmak icin ya 4. doneminden bihaber olmak lazim yada kotu niyetli.Hatalar yaptigi dogrudur lakin bu adam da ilah degil zaten.

Gelelim transferlere.Mensah ve Mert Hakan uzerinden vurulmus. Bu adamlari bende begenmiyorum lakin adam sana liste sunmus.Senin capini ve beceriksizligini biliyor yonetim olarak. Ne 10 milyonluk Moderi alabildin nede 1,5 milyona Coulibaly. Adamda mecbur olarak dusuk maliyetli oyunculara yoneldi.Ne var bunda?

Hepimiz Taylana, Ardaya, Ogulcana laf attik.Simdi bu uclu gelmeseydi en az 10 puan daha kaybimiz vardi bu sezon.Keza gecen sene Adem. Verim aliyor bu sekilde.Sizin taptiginiz Guardiola sadece bek oyuncularini 170 milyon euro harcamis hala bek ariyor? Ya Alman ekolu diye kafa utulediginiz Tuchel Psg'yi copluge cevirdi.Mourinho vs vs. Ki bu adamlar siklet olarak Terimden cok onde.Kotu hocalar mi bunlar? Kim transferde yanlis yapmiyor?

Yahu senin yanibasinda ki rakiplerin Terim cikarmak icin iclerinden Aykuta, Sergene ilah muamelesi yapiyorlar. Sen elindeki Turk futbol tarihinin en iyi hocasina kulp bulmak icin kili kirk yariyorsun. Var mi muadili? Var mi bu sikintilari gogusleyecek capta yerli hoca? Yada Terimden iyi yabanci hocayi layik goruyosun takima.Peki kabul senelik 10 milyon verebilecek misin? Sen daha 2 milyon Kaan Ayhana veremiyorsun.

Sunu cok iyi biliyorum ki Terim vefat etmeden kimse tam.olarak degerini anlamayacak.Ama birdaha bir Terim cikar mi bu camiadan? Mechul.116 yillik Turkiyenin en buyuk kulubunun futbol bransinda aldigi kupalarin ceyregi bu adamin eseri. Baska sozede gerek yok
Yok kimse tapmaz, kimse ilah muameleside yapmazda. Ama onlarinda bir Terim'i olmasi icin ellerinden gelenlerini yapiyorlar. Maalesef Terim transfer bilmez lafi klise oldu. Gercekten merak ediyorum, sü dönemde elinde tam istedigi gibi bir takim olsaydi neler olurdu. InsaAllah birgün oda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt