Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi hamle yapılmış Kadın Basket için

Bize güçlü başkandan ziyade güçlü yönetim lazım transferi halledecek iç işleri halledecek mali konulafi halledecek güçlü bir yönetim kurulu olmalı ve hepsi alfa karakterler olmalı apo gibi Yusuf gibi vasıfsız faydasız kişiler olmamalı asla

falcao hepsini redetmis

Peki başımızdaki çapsızlar ne yapmış.Hiçbirşey.
Gerçekten maddi yönden yeterli teklif gelmiş bir şekilde gönderilmeliydi.seni düşünmüyoruz dersin, ekonomik olarak zor durumdayız dersin en azından göndermek için çaba sarfedersin.Ama bizim başımızdaki iş bilmezler ne yaptı.. Hiçbirşey..

Hahahaha Cengiz yine yedirmiş milleti hoş ağzı da iyi laf yapmıyor nasıl beceriyor bilmiyorum taraftar bu giderse Dursun gelir diye korkuyor herhalde.

✖ Ödediği 6 milyon euro borcu her fırsatta taraftarın gözüne sokan Mustafa Cengiz

✅ Kulübe 150 milyon euro hibe eden, Oyuncuların 15 milyon euro borcunu ödeyen, 5 farklı firmayla sponsor olan ama yine de "Taraftara layık olamadım" diyen Ali Koç

Şu Koç kadar olamadınız be

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya bize SANTRHAF lazım alınmayacak mı

Hahahaha Cengiz yine yedirmiş milleti hoş ağzı da iyi laf yapmıyor nasıl beceriyor bilmiyorum taraftar bu giderse Dursun gelir diye korkuyor herhalde.

Galatasaray taraftarını hayretler içerisinde izliyorum.
Tencere kapak misali..Yazık yemin ediyorum yazık.

Mustafa cengiz ile Fatih terim birbirlerinden nefret ediyor.Ama hiç çaktırmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt