Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin Emre Özcan'ın anlattıgına göre Cl macında hocası kanatta oynamasını istemiş. Buda ben kanatta oynamak istemiyorum diyerek sürekli merkeze gelmiş ve mac sonu Gasperini ile birbirlerine girmişler. Şimdi gelelim asıl meseleye. Bu adam merkezde yani klasik 10 numara oynamak istiyor.EE fener bide Mesut'u alıyor. Bu nasıl iş?
Papu; Firmino gibi. Mesut gelmez o gelirse zaten.

Alternatif olarak forvet oynayabilir.

Atalanta'nın en önemli adamıydı ama düşüş de bunun yüzündenmiş o gidince toparladı Atalanta. Özel bir oyuncu ama yine de.

Yok alırlar almasına da Apollo takımının öyle bir açıklaması olmamış o yalan yani. Yoksa alınmayacak pahada bir oyuncu değil yani.
İşte diğer takımlara 2 milyon euro Macaristan milli takım stoperi. Bize gelince kulüp aşçısına pazarlığa 1 milyon eurodan oturuyorlar. Yoksa anladım olayın uydurma olduğunu. Ama inandırıcı yani haber uydurma olsa da. Acı tarafı da bu zaten. Biz 5'e alırdık misal.

İşte diğer takımlara 2 milyon euro Macaristan milli takım stoperi. Bize gelince kulüp aşçısına pazarlığa 1 milyon eurodan oturuyorlar. Yoksa anladım olayın uydurma olduğunu. Ama inandırıcı yani haber uydurma olsa da. Acı tarafı da bu zaten. Biz 5'e alırdık misal.

Yonetici ve beceri farki

Sikeciler transferde herzaman bizden iyi olmustur, tutar turmaz o ayri konu.

ama bir oyuncuyu almak istiyorlarsa napip edip transferi bitiriyorlar

buda yonetici ve beceri farki demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt