Şahin Kubat
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2009
- 4.349
- 610
- 1.853
Hadi inşallah. Tutarsa sana en iyisinden kadayıf dolması.bakalim konya ile degisebilir ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah. Tutarsa sana en iyisinden kadayıf dolması.bakalim konya ile degisebilir ama
elazigli olarak tabi sizi görmek isterim 1.ligdeHadi inşallah. Tutarsa sana en iyisinden kadayıf dolması.
mert hakan krampon tabanini temizlerken adam oraya geldiEmre Kilinc kirmizi kart yediginde oynadigi mac dahil 3 mac ceza yedi , Mert Hakanin en az 10 mac ceza almasi lazim yerde yatan adama kasten taban vurdu topsuz alanda duran oyunda
YönetimMohamed ve Onyekuru gelecek demişti Nevzat bakalım umarım doğrudur, İkiside zorunlu opsiyonla bitsin Sakatcao emekli olsun Sekidika kiralansın.
mert hakan krampon tabanini temizlerken adam oraya geldi
Gelsin ve rakip stoperlerle şöyle mücadele etsin.3 hafta sonra yeni transferimiz Falcao geliyor. Simdiden bayraklari hazirlayin.
Geçen gün uzun bir yazı yazmıştım oyuncuyu anlatma bakımından henüz bir striker değil ama olma potansiyeli yüksek kafa vuruşları çok darbeli şimdilerde mısırlı futbolcu diyince herkes salahı bilir ama biraz eskilerde mido vardı efsane yetenekli bir adamdı ama kafa kırıktı tarz olarak ona benzetiyorum biz alamayiz ama alan takım pişman olmaz potansiyeline bile en kötü 15-20 arası verirler ilerde bir de tam tutarsa 40 milyonluk bir oyuncu olabilirValla 33 yıllık birikimime göre
Bir kalecinin kurdurduğu baraja göre
Bir stoperin hava topuna çıkarken kafayla topu indirdiği bölgeye göre
Bir orta sahanın topu kontol edişine göre
Bir forvetinde kafa topuna çıkarken darbeli vurmasına göre az çok topçu olup olmadığını anlarım.
Özetle bu adamda iş var bence. Resmen bazuka gibi kafa atıyor eleman. Hakan Jardel Fatih Tekke de böyleydi![]()
konya erzurum macina bagli bana göre
hiçkimse renktş çok bişey kaçırmamışıneee sonuç olarak kim geliyor yani.takşp edemedim

Bizlik bir şey yok usta takip etmesen de olur goygoy yapıyoruzeee sonuç olarak kim geliyor yani.takşp edemedim
cengize göre, terimin dedigi oyuncularla halen görüsüyoruzeee sonuç olarak kim geliyor yani.takşp edemedim