Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu nerden nereye getirdin ben Aytac iyi topcu mu dedim Aytac gelsin mi dedin , sen ''Rakibinin kafasına kramponunun çivilerini geçirecek kadar karaktersiz bir herifi takımımda görmek istemiyorum ben'' dediysen superligde bu islerin nasil isledigini bilmiyorsun , sen bu ligde durust olan gordunmu ki durustluk kazansin bu ligde. Melo yu rakiplere sorsan herkes karaktersiz derdi ama ben keske 11 tane melomuz olsaydi diyordum , oyle bakarsak onu da istememen lazim

Evet Melo'yu da sevmezdim. Kazanayim da nasil olursa olsun kafasi yuzunden her Avrupa macinda rezil olup donuyoruz. 1 kisi de oyunu nasil guzellestiririmi dusunmuyor.

Evet Melo'yu da sevmezdim. Kazanayim da nasil olursa olsun kafasi yuzunden her Avrupa macinda rezil olup donuyoruz. 1 kisi de oyunu nasil guzellestiririmi dusunmuyor.
Melo'nun dahil olduğu iki kadro şampiyonlar ligi gruplarından çıktı bir tanesinde de çeyrek final yaptı. Ne rezil olmasından bahsediyorsun ya ? Melo mu kötüleştiriyormuş oyunu hanım evladı gibi sahada gezmediği için ?

Mohamed
Onyekuru
Irfan Can

Hepsi gelmeyecek

İrfancanın Belhandadan farkı yok bence. oyunda 20 dk var 70 dk yok. Madem sponsorla almaya calısıyolar o paralarla 3 tane oyuncu alırız adam gibi

İrfancanın Belhandadan farkı yok bence. oyunda 20 dk var 70 dk yok. Madem sponsorla almaya calısıyolar o paralarla 3 tane oyuncu alırız adam gibi
9B1F7216-3F78-45BD-A91C-66F694239FD0.gif

Onyekurunun bize gelmek için uğraştığı kadar yönetim transfer etmek için uğraştı mı acaba?
Ulan herif kendini parçalıyor onu bile alamıyoruz :D

Aslinda mantiken sponsor isi imza parasi icin ayarlansa cok kolaylik saglar.

Melo'nun dahil olduğu iki kadro şampiyonlar ligi gruplarından çıktı bir tanesinde de çeyrek final yaptı. Ne rezil olmasından bahsediyorsun ya ? Melo mu kötüleştiriyormuş oyunu hanım evladı gibi sahada gezmediği için ?

Ee mesela Melo'nun kadroda oldugu 2015 senesinde de -15 averaj ve 1 puanla sonucu olduk grupta. Bu sezonda herhalde hanim evladi gibi gezesi gelmis Melo'nun.

kim sponsor oluyor

Alanya gelmis kurada. En azından içeride. Gecersek finaldeyiz gibi. Yari final Sivas/Antalya galibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt