gönlüm bir sevdanın peşine düşmüşYanliz gördum seni füns
aklı yok fikri yok deli misali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gönlüm bir sevdanın peşine düşmüşYanliz gördum seni füns
Hesabi baska biri mi kullaniyor sen futbol konusmazdin hayirdirirfan yazin da alinir 6 no icin adam lazim ya da forvet
Hepimizin sevdasi sari kirmizi renktogönlüm bir sevdanın peşine düşmüş
aklı yok fikri yok deli misali
Gitme zaten yakında bir takım hocasını kovup seni alır. Hatta bakarsın Antep bile çok sürmez peşine düşer.Marius Sumudica: "Kulüp görevime son verdi ama Antep şehrinden gidemiyorum. Evime dönemiyorum. Şehirden bir türlü çıkamıyorum. Gidemiyorum, gidemiyorum. Bütün kalbimle emek verdim burada. 18 aylık bir emek var. Evime gidemiyorum."
Niye bagiriyorsun demeye korkuyorumbağırıyorum duymuyorlar
çağırıyorum duymuyorlar
Bir problem mi var r'taş?Arkadaş forumun kelime anlamı "fikirlerin paylaşıldığı yer" değil mi? Öyleyse ya bu magandaları barındırmayacaksınız ya da forum değil holiganlık yeri diyeceksiniz buraya.
Mesut maasinin yarisini kendi ödeyecekMesut maasindan vazgecmeyecek yaziyor fb o parayi ödeyemez
Bir problem mi var r'taş?
Üslup Melo'yu sevmediğini iddia eden ve bunun altını dolduramayacak zekadaki biri için hafif bile oldu. Başarısız olduğunu iddia ettin çürüttük işte istatistikler gayet ortada , hangimiz beyinsiz duruyoruz ayan beyan ortada. Adamın genel performansı da keza ortada. Cevap veremeyince yobaz diye ağlıyorsun sonra. Efsane mertebesine erişmiş bir futbolcunun başarılı olduğunu kanıtlamak yobazlık ise dibine kadar yobazım . Rakip taraftarların argümanlarıyla kendi kulübümün efsanesine sallamıyorum en azından. Uza.Üsluba bak. Salak babandır senin. Hadi mağarana dön şimdi. Yobazlara bak ulan. Sanki herkes bu beyinsizler gibi düşünmek zorunda.
Her baktiginda gormeyebilirsin ama her gordugunde sadece bakarsingormek istemiyorsan bakmazsin
Üslup Melo'yu sevmediğini iddia eden ve bunun altını dolduramayacak zekadaki biri için hafif bile oldu. Başarısız olduğunu iddia ettin çürüttük işte istatistikler gayet ortada , hangimiz beyinsiz duruyoruz ayan beyan ortada. Adamın genel performansı da keza ortada. Cevap veremeyince yobaz diye ağlıyorsun sonra. Efsane mertebesine erişmiş bir futbolcunun başarılı olduğunu kanıtlamak yobazlık ise dibine kadar yobazım . Rakip taraftarların argümanlarıyla kendi kulübümün efsanesine sallamıyorum en azından. Uza.
Her baktiginda gormeyebilirsin ama her gordugunde sadece bakarsin
Türkiye'de faul olması için rakibin sert girmesine gerek yok. Hiç alakasız bir yerde bağır, ellerini havaya kaldır, yere düşüncede biraz sağa sola dön faul alma ihtimalin yüzde doksan. Hatta hiç birşey yokken aynı takımdan 2,3 kişi birden el kaldırırsa bile faul alırsın. Hakemlere kızmıyorum çünkü akşam başımıza birşey gelmesin sonra onun adamı bunun adamı demesinler diye her itiraza faul veriyor.Selçuk başlattı bunu hep aynı stil topu dürtüyo sonrada rakip ensesinde zaten yete atlayıp faulu alıyodu beleşe yıllarca
şimdide marcaoda var o,ileri yada solbeke doğru topu sürerken alan ve hareket alanı kalmayınca rakipte arkasında zaten hemen yere atıyo kendini
Şu imkansızlıkta görece kotardı taylan orayı,tek atımlık kurşunumuz varsa ki yönetime göre yok, olmayan kurşunuda 6ya kullanmamak lazım ha taylana alternatif olarak diyosan yine oraya kullanmamak lazım yedeğe sonuçta
bize skorer bir kanat lazım,oğulcan sağı götürüyo bi şekil o sebeple sol tarafa skor yapan yaptıran biri lazım skor anlamında sadece diagneye muhtaç olmamak için
@Alp Memduh KalyoncuÖnceki sayfadaki mağara kaçkınının yorumunu okursanız problemi görürsünüz.