Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.176
- 41.012
- 3.413
Iş insani diyelim biz onadinçer azaphan iş adamı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iş insani diyelim biz onadinçer azaphan iş adamı mı
Versinler buyursunlar , ağlamayı kesersin belki. Fikir özgürlüğü yalan ve uydurma şeyler yazmayı kapsamıyor.Edit: Yine bana ceza verirler. Şu arkadaşı raporladım. Cezalandırırsanız sevinirim.
dransfer bombalarını bir bir patlatırdı Dursun Ozbek başganım
Etki tepki reis oyuncular kolaya kaçıp atlıyolar yere hakemlerde veriyolar lig anlamında seviyenin yükselmesi için hızlı oyun oynanması ve oynatılması lazım hakemler faul vermedikçe bu pozisyonlara oyuncularda bu hareketleri yapmayacaktırEvet bizde bu adamlar vardı. Ama her takımda çok futbolcu var böyle.
Heleki o köşe vuruşunun olduğu bölgelerde bu tür pozisyonlara hala faul çalınması hakemler açısından rezillikdir.Sanki kanun var orada savunma oyuncusunun saçının teline dokunursan fauldür diye..
Versinler buyursunlar , ağlamayı kesersin belki. Fikir özgürlüğü yalan ve uydurma şeyler yazmayı kapsamıyor.
Bu Dincerin hikayesi ne? Ismi cok geciyor. Eskiden ASY'de oynarken televizyonda her mac gosterirlerdi nedense.Iş insani diyelim biz ona
Zevk desen yok
vakit mizah vakti değilNiye bagiriyorsun demeye korkuyorum
Sinan enginin cok iyi arkadasi oldugunu biliyorum renktasBu Dincerin hikayesi ne? Ismi cok geciyor. Eskiden ASY'de oynarken televizyonda her mac gosterirlerdi nedense.
Mevzu adamı sevmemen değil Avrupa'da süpürülüyoruz diyorsun argüman aldığın şey bu. Ben de diyorum ki adamın bulunduğu iki kadro CL gruplarından çıkmış. Sen de diyorsun ki Prandelli sezonunda 1 puanla sonuncu olmuşuz Melo varken. Galatasaray tarihi boyunca kaç kere gruplardan çıkabildi ? Bunları tekrar yazıyorum çünkü bu diyaloğun üstünden on dakika geçmedi ,sen neye cevap verdiğinin dahi farkında değilsin , çarpıtmaya çalışmak acziyeti ortaya koyuyor zaten. Velhasıl cevap verdiğim şey sevmemen değil bununla ilgili kullandığın böyle adamlarla avrupada başarısız oluyoruz argümanı. İstersen heceleyerek yazayım birdahakine ?Adamı sevmiyorum diyorum hala yalan ve uydurma diyor.Tam bir patolojik vaka.
Keşke alsalar bende aynı fikirdeyim ama ffp belası yönetim belası derken her eksiği kapatmakta çok zoroğulcan konusuna katılmıyorum.Orayada çok net adam lazım.Oğulcanla şampiyonluk şansımızı kesinlikle azaltırız.
Bence iki tane kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Ama kadrodaki oyuncu yapısına baktığımızda eğerki bir tane alınabilirse bu sağ kanat olmalıdır.Ama işte onyekuru fırsatı olduğu için macbur yöneliyoruz oraya.
Bence şu dönemde daha çok acil yerler olduğu için taylan orada idare eder.Seneye iyyi bir altı numarayla taylan orayı rahat rahat götürür.Hani aslarla yedekler arasında çok fark oluyor diyoruz ya her hangi bir cezalı sakatlıkda ahlar vahlar ediyoruz yaa işte burada o sorunu yaşamayız.
Sağdaki yuvarlak şey ay mı? Niye öyle altı köşe
Mevzu adamı sevmemen değil Avrupa'da süpürülüyoruz diyorsun argüman aldığın şey bu. Ben de diyorum ki adamın bulunduğu iki kadro CL gruplarından çıkmış. Sen de diyorsun ki Prandelli sezonunda 1 puanla sonuncu olmuşuz Melo varken. Galatasaray tarihi boyunca kaç kere gruplardan çıkabildi ? Bunları tekrar yazıyorum çünkü bu diyaloğun üstünden on dakika geçmedi ,sen neye cevap verdiğinin dahi farkında değilsin , çarpıtmaya çalışmak acziyeti ortaya koyuyor zaten. Velhasıl cevap verdiğim şey sevmemen değil bununla ilgili kullandığın böyle adamlarla avrupada başarısız oluyoruz argümanı. İstersen heceleyerek yazayım birdahakine ?
belhanda içinde aynı şeyleri düşünüyosun heralde?Bak arkadaşım belli ki okuma ve anlamanda sıkıntı var. Öncelikle söylediklerimi tekrar edeceğim sonra da bir tavsiye vereceğim. Ben hiçbir mesajımda Melo kötü oyuncudur demedim. Nasıl ki senin bahsettiğin 2 sezonda takım iyi olduğu için başarılı olduysak sonraki sezonda da takım kötü olduğu için başarısız olduk. O mesajımda ironi yaparak dedim ki "belli ki 1 puan aldığımız sene hanım evladı gibi gezesi gelmiş." İroni... Anladın mı? Nöronlarda bir kıpraşma oldu mu? Heh şimdi gelelim asıl konuya. Evet Melo benim için büyük karaktersizdi ve hala da öyle. Adamı sevmiyorum. Bundan sana ne? Gelelim tavsiye konusuna. Bol kitap oku dostum. Cin Ali'nin maceralarıyla başlayabilirsin. Fazla ağırlardan girme. Kitap okumak okunanı anlamaya yardımcı. Olur. Biliyor musun bilmiyorum ama ülkemiz PISA testlerinde okuduğunu anlama konusunda dünyada son sıralarda. Bu utanılacak bir şey değil ama çözümü olan bir şey. Hadi sağlıcakla kal.