Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dransfer bombalarını bir bir patlatırdı Dursun Ozbek başganım

Dl9byETXgAQ3bop.jpg

Evet bizde bu adamlar vardı. Ama her takımda çok futbolcu var böyle.
Heleki o köşe vuruşunun olduğu bölgelerde bu tür pozisyonlara hala faul çalınması hakemler açısından rezillikdir.Sanki kanun var orada savunma oyuncusunun saçının teline dokunursan fauldür diye..
Etki tepki reis oyuncular kolaya kaçıp atlıyolar yere hakemlerde veriyolar lig anlamında seviyenin yükselmesi için hızlı oyun oynanması ve oynatılması lazım hakemler faul vermedikçe bu pozisyonlara oyuncularda bu hareketleri yapmayacaktır

selçuk bi avrupa maçında ligden alışık olduğu için bir iki yere attı kendini hakem tabi faul maul vermeyince bu bi afalladı sonra bidaha atladı yere hakemde heralde faul yapılıyoki adam atlıyo yere diye düşünüp faulu vermeye başladı adamında hakemliğini değiştirdi bi anda

ebouede böyleydi ilk başta hakemler eboue olm bu yere atlıyosa vardır bi bildiği diyip boş yere faul verirken zamanla anladılar vermemeye başladılar hepimizi bıktırmıştı zaten chedjou bile juve maçında gidip silkeledi bunu

bizim lige sert diyolar bunlar kız gibi oyun oynuyo aslında,adamlar yan yana topa koşarken bile vay be nasıl mücadele ediyoruz ama diye düşünüyodur

Adamı sevmiyorum diyorum hala yalan ve uydurma diyor. :D Tam bir patolojik vaka.
Mevzu adamı sevmemen değil Avrupa'da süpürülüyoruz diyorsun argüman aldığın şey bu. Ben de diyorum ki adamın bulunduğu iki kadro CL gruplarından çıkmış. Sen de diyorsun ki Prandelli sezonunda 1 puanla sonuncu olmuşuz Melo varken. Galatasaray tarihi boyunca kaç kere gruplardan çıkabildi ? Bunları tekrar yazıyorum çünkü bu diyaloğun üstünden on dakika geçmedi ,sen neye cevap verdiğinin dahi farkında değilsin , çarpıtmaya çalışmak acziyeti ortaya koyuyor zaten. Velhasıl cevap verdiğim şey sevmemen değil bununla ilgili kullandığın böyle adamlarla avrupada başarısız oluyoruz argümanı. İstersen heceleyerek yazayım birdahakine ?

oğulcan konusuna katılmıyorum.Orayada çok net adam lazım.Oğulcanla şampiyonluk şansımızı kesinlikle azaltırız.
Bence iki tane kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Ama kadrodaki oyuncu yapısına baktığımızda eğerki bir tane alınabilirse bu sağ kanat olmalıdır.Ama işte onyekuru fırsatı olduğu için macbur yöneliyoruz oraya.

Bence şu dönemde daha çok acil yerler olduğu için taylan orada idare eder.Seneye iyyi bir altı numarayla taylan orayı rahat rahat götürür.Hani aslarla yedekler arasında çok fark oluyor diyoruz ya her hangi bir cezalı sakatlıkda ahlar vahlar ediyoruz yaa işte burada o sorunu yaşamayız.
Keşke alsalar bende aynı fikirdeyim ama ffp belası yönetim belası derken her eksiği kapatmakta çok zor

bunun içinde en azından idare edebilen yerleri es geçip en sorunlu yerlere yapılacaksa(!) transfer yapılması daha mantıklı yoksa sağbekede adam lazım kanadada forvetede her yere lazım

yemek yapıcan malzeme alıcan salçada lazım paranda az evdede domates var mecburen salça kısmını domatesle halletmen lazım kadrodaki eksiklerde o hesap

işte oğulcan,taylan falan ordaki domates

Mevzu adamı sevmemen değil Avrupa'da süpürülüyoruz diyorsun argüman aldığın şey bu. Ben de diyorum ki adamın bulunduğu iki kadro CL gruplarından çıkmış. Sen de diyorsun ki Prandelli sezonunda 1 puanla sonuncu olmuşuz Melo varken. Galatasaray tarihi boyunca kaç kere gruplardan çıkabildi ? Bunları tekrar yazıyorum çünkü bu diyaloğun üstünden on dakika geçmedi ,sen neye cevap verdiğinin dahi farkında değilsin , çarpıtmaya çalışmak acziyeti ortaya koyuyor zaten. Velhasıl cevap verdiğim şey sevmemen değil bununla ilgili kullandığın böyle adamlarla avrupada başarısız oluyoruz argümanı. İstersen heceleyerek yazayım birdahakine ?

Bak arkadaşım belli ki okuma ve anlamanda sıkıntı var. Öncelikle söylediklerimi tekrar edeceğim sonra da bir tavsiye vereceğim. Ben hiçbir mesajımda Melo kötü oyuncudur demedim. Nasıl ki senin bahsettiğin 2 sezonda takım iyi olduğu için başarılı olduysak sonraki sezonda da takım kötü olduğu için başarısız olduk. O mesajımda ironi yaparak dedim ki "belli ki 1 puan aldığımız sene hanım evladı gibi gezesi gelmiş." İroni... Anladın mı? Nöronlarda bir kıpraşma oldu mu? Heh şimdi gelelim asıl konuya. Evet Melo benim için büyük karaktersizdi ve hala da öyle. Adamı sevmiyorum. Bundan sana ne? Gelelim tavsiye konusuna. Bol kitap oku dostum. Cin Ali'nin maceralarıyla başlayabilirsin. Fazla ağırlardan girme. Kitap okumak okunanı anlamaya yardımcı. Olur. Biliyor musun bilmiyorum ama ülkemiz PISA testlerinde okuduğunu anlama konusunda dünyada son sıralarda. Bu utanılacak bir şey değil ama çözümü olan bir şey. Hadi sağlıcakla kal.

sırf farklı görüş belirtiyim diye belhandayı savunanlara aldırmayın dikkat çekmek hoşlarına gidiyor meloyla belhanda hiçbir açıdan kıyas kabul etmez,melo fb,bjk,tff hepsini üst üste koymuş adamdır,kaleye geçip son dakika penaltı kurtarmış adamdır,sahaya karakter koyan adamdır,büyük maçlarda maça ağırlığını koyan adamdır kısacası winner dır..
belhanda nedir acaba iyi yaptığı tek birşey olmayan adamdır 4 milyon tl bile çok iken 4 milyon euro alan adamdır ama millet melonun,musleranın maaşını eleştirir geçen sene kadıköyde deniz salaklık yapmasa o maçı alamazdık yine savunurlardı,mesela şu gördüğü kırmızı kartı hiç unutmam

Bak arkadaşım belli ki okuma ve anlamanda sıkıntı var. Öncelikle söylediklerimi tekrar edeceğim sonra da bir tavsiye vereceğim. Ben hiçbir mesajımda Melo kötü oyuncudur demedim. Nasıl ki senin bahsettiğin 2 sezonda takım iyi olduğu için başarılı olduysak sonraki sezonda da takım kötü olduğu için başarısız olduk. O mesajımda ironi yaparak dedim ki "belli ki 1 puan aldığımız sene hanım evladı gibi gezesi gelmiş." İroni... Anladın mı? Nöronlarda bir kıpraşma oldu mu? Heh şimdi gelelim asıl konuya. Evet Melo benim için büyük karaktersizdi ve hala da öyle. Adamı sevmiyorum. Bundan sana ne? Gelelim tavsiye konusuna. Bol kitap oku dostum. Cin Ali'nin maceralarıyla başlayabilirsin. Fazla ağırlardan girme. Kitap okumak okunanı anlamaya yardımcı. Olur. Biliyor musun bilmiyorum ama ülkemiz PISA testlerinde okuduğunu anlama konusunda dünyada son sıralarda. Bu utanılacak bir şey değil ama çözümü olan bir şey. Hadi sağlıcakla kal.
belhanda içinde aynı şeyleri düşünüyosun heralde?

Hoca’nın söyledikleri çok doğru. Yine ilk bizimle anılan Atilla Szalai için,Fenerbahçe teklif vermiş. Normalde onların scout ekibin böyle adamları bulma kapasiteleri yok. Bizi takip edip talip oluyorlar. Ben milli maçta çok beğenmiştim kendisini. Bakalım gelecek mi bu taraflara. Bu arada yönetim harbiden çapsız. Hauge’den,Haaland’a, Coulibaly’den, Moder’e kadar hiç birini alamadılar. Tez zaman da def olup gitseler de bizde kurtulsak.

Sözlükte kaide gurrpeginin wpda 5 transfer olacağını söylediğini yazmış

salih uçanla mohamedin başlıklarınada entry girmiş neyse diye

hadi 2si gelse diğer 3lü kim,ndiayemishiye falan değildir inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt