Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be birini daha acikladilar ve yine genc futbolcu

biz yine de 8-10 milyona irfani almaya calisalim

Onyekuru gelsin
Hague gibi gençler
Marcao ve Luyindama nasıl bulunduysa öylesi gelsin.
Zamanında Florya'ya manageri gelen dembele gibi oyuncu gelsin

İrfan'a verilecek para ile çağlar gibi 3-4 tane genç bulunsun.
Elin hamsileri sorloth buluyorsa sende bul.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
İyide sen bunlar tuttuktan sonra böyle konuşuyosun

çağları zekiyi biz alsaydık ilk sen karşı çıkardın

sörloth haugede öyle marcao luyide öyle

mesela ontivero alınmıştı o tarz,bi kupa maçında millet messi almışız gibi konuşurken sonrası malum

transferde kulüpler hata yapabilir ama bizim kadar hata yapmakta çok büyük maharet ister mesela sen herşeye karşı çıkıyosun,karşı çıkılacak eleştirilecek çok şey var ama herşeyi eleştirince doğru söylediklerinde güme gidiyo arada

Osayi çok iyi adama benziyor izlediğim kadarıyla

23 yaşında Championship'te oynayan adamı da övsenize şurada, sırf onlar aldı diye bütün scoutlar çıkıp bu adamı nasıl kaçırdık der.

Bundan önce Blackpool'da(?) oynamış 23 maç 3 gol.

Mal gibi 2 milyon euro teklif etmişlerdir yıllık.

not: adamı sokakta görsem tanımam, böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada yüzde 95 bilmiyordu, kasmayın hiç.

20 milyonlara futbolcu satmış gibi gösterirsem ben de yaparım böyle üst üste transfer

100 maç 10 gol 10 asist yapmış adam
burda alınsa kıyamet kopar sandalyeler havada uçuşurdu

Fener sampiyon olursa farki acar bir daha da zor yakalariz adamlarda para var bizde iyi hocadan baska bir sey yok

23 yaşında Championship'te oynayan adamı da övsenize şurada, sırf onlar aldı diye bütün scoutlar çıkıp bu adamı nasıl kaçırdık der.

Bundan önce Blackpool'da(?) oynamış 23 maç 3 gol.

Mal gibi 2 milyon euro teklif etmişlerdir yıllık.

not: adamı sokakta görsem tanımam, böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada yüzde 95 bilmiyordu, kasmayın hiç.
İsmini bildiğimiz adamların fiyatları 10m dan başlıyor. Önemli olan ismini bilmediklerini transfer edebilmek.

1 tane oyuncuya 5m bayilanilacagina 10 tane oyuncuya 500 bin bayıl başarılı olma ihtimalin daha yüksek.
GSCimbom Mobile App

İyide sen bunlar tuttuktan sonra böyle konuşuyosun

çağları zekiyi biz alsaydık ilk sen karşı çıkardın

sörloth haugede öyle marcao luyide öyle

mesela ontivero alınmıştı o tarz,bi kupa maçında millet messi almışız gibi konuşurken sonrası malum

transferde kulüpler hata yapabilir ama bizim kadar hata yapmakta çok büyük maharet ister mesela sen herşeye karşı çıkıyosun,karşı çıkılacak eleştirilecek çok şey var ama herşeyi eleştirince doğru söylediklerinde güme gidiyo arada
ontivero , hajrovic, dzamaili, gibi adamları dakikasında elden çıkardık, Tarık camdal, Selçuk İnan gibi adamları memleketin sayılı trilyoneri yaptık , ontivero hajrovic gibi adamlar alsınlar, bende Ahmet kardeşim gibi düşünüyorum renktaş

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt