Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Transfer bekleyen arkadaşlara sesleniyorum 15 gün kulağınızın üzerine yatın..
Son 5 gün ne olacaksa o zaman olacak
Son 5 gün ne olacaksa o zaman olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmeler 3er 4er yıllık geliyor, yabancı sınırlaması gelmez artık genç scout oyuncuları doldurmak lazım yönetim değişince
Biz agustosun son haftasi baslariz 2022ye
bununla da ilgilenmiştik biz sanırım
İyide sen bunlar tuttuktan sonra böyle konuşuyosunOnyekuru gelsin
Hague gibi gençler
Marcao ve Luyindama nasıl bulunduysa öylesi gelsin.
Zamanında Florya'ya manageri gelen dembele gibi oyuncu gelsin
İrfan'a verilecek para ile çağlar gibi 3-4 tane genç bulunsun.
Elin hamsileri sorloth buluyorsa sende bul.
İsmini bildiğimiz adamların fiyatları 10m dan başlıyor. Önemli olan ismini bilmediklerini transfer edebilmek.23 yaşında Championship'te oynayan adamı da övsenize şurada, sırf onlar aldı diye bütün scoutlar çıkıp bu adamı nasıl kaçırdık der.
Bundan önce Blackpool'da(?) oynamış 23 maç 3 gol.
Mal gibi 2 milyon euro teklif etmişlerdir yıllık.
not: adamı sokakta görsem tanımam, böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada yüzde 95 bilmiyordu, kasmayın hiç.
ontivero , hajrovic, dzamaili, gibi adamları dakikasında elden çıkardık, Tarık camdal, Selçuk İnan gibi adamları memleketin sayılı trilyoneri yaptık , ontivero hajrovic gibi adamlar alsınlar, bende Ahmet kardeşim gibi düşünüyorum renktaşİyide sen bunlar tuttuktan sonra böyle konuşuyosun
çağları zekiyi biz alsaydık ilk sen karşı çıkardın
sörloth haugede öyle marcao luyide öyle
mesela ontivero alınmıştı o tarz,bi kupa maçında millet messi almışız gibi konuşurken sonrası malum
transferde kulüpler hata yapabilir ama bizim kadar hata yapmakta çok büyük maharet ister mesela sen herşeye karşı çıkıyosun,karşı çıkılacak eleştirilecek çok şey var ama herşeyi eleştirince doğru söylediklerinde güme gidiyo arada