Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu donem ancak fenerin transfer haberlerini acar onlarin yaptigi transferleri tartisiriz
Szalai
Lemos
Serdar
Sadık
Rami
Zanka
Reyes
Falette
Tisserand

adamlar baya para gömmüş hala düzgün bir stoperleri yok bakalım szalai nasıl çıkacak

acaba fbmi mal tutmadı,oyuncularmı mal tutmadı

Asgari ücret alan Ndao' nun, bizim dışımızda gittiği tüm takımlarda hiç bir şey yapamamış, maç bile yapamamış Onyekuru, Leeds' te 50 maçta 1 gol atan Ekuban' ın iş yaptığı ligte Osayi-Samuel iş yapar.

uyusun bizimkiler, iyi uykular yönetim.. yazıklar olsun size. Dursun' dan kötüsü var mı derdim daha kötüsü geldi.

bırak Allah aşkına.

Çocuğun bonservisi elinde ve 23 yaşında.

Rahatça Premier League'den takım bulabilecekken (yazılanlara göre) kariyerini düşünmeyip, Fenerbahçe'ye transfer olan adam dan cacık olmaz cacık.

Biz almış olsak bugün Abdürrahim'in anasına bacısına sövüyordunuz herhalde.

Evet acikcasi bu benide düsündürdü bonsrvisi elinde 23 yasinda neden türkiye ama videolarda iyi görünüyor bunuda söylemek lazim.

6 ay sonra serbest kalacak oyuncularla resmi sözlesme imzalayip simdiden aciklayabiliyorsun gördügün gibi

bizdeki vizyonsuz yönetim kurulu ocak ayi icin bile calisma yapmamisken rakipler 6 ay sonrasina hamle yapiyor

vizyon bey' le dalga geçtik, bizimkilere vizyon dersi veriyor

Szalai
Lemos
Serdar
Sadık
Rami
Zanka
Reyes
Falette
Tisserand

adamlar baya para gömmüş hala düzgün bir stoperleri yok bakalım szalai nasıl çıkacak

acaba fbmi mal tutmadı,oyuncularmı mal tutmadı

topcudan anlamiyorlar o cek belli o yuzden bizden kopya cekiyorlar ama adamlar istediklerini aliyorlar

Evet acikcasi bu benide düsündürdü bonsrvisi elinde 23 yasinda neden türkiye ama videolarda iyi görünüyor bunuda söylemek lazim.

bu ligin bug' u hızlı kanattır. Ndao' nun, Ekuban' ın olduğu ligte rahatlıkla iş yapar. Bizde de kağnı hızında Babel, Arda, Feghouli oynuyor

vizyon bey' le dalga geçtik, bizimkilere vizyon dersi veriyor
yönetimin vizyonu ne ki anca onyekuru irfancan garry rodrigues falan. türkiye'de oynayanlar ve daha önce bizde veya türkiye'de oynayanlarla ilgileniyoruz. sonra fatih hoca ogulcan ve taylanla niye basarili olamiyor diyoruz. bu yönetim derhal istifa etmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt