Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Neyse çok gerginim abi ben çıkış yapayım sonra görüşürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhsin melisa cayi ic inanki rahatlatiyorNeyse çok gerginim abi ben çıkış yapayım sonra görüşürüz.
SzalaiBiz bu donem ancak fenerin transfer haberlerini acar onlarin yaptigi transferleri tartisiriz
Adamı diyorum sokakta görseniz tanımazsanız. Böyle bir futbolcu olduğundan haberiniz bile yoktur. Burada 'çok iyi topçu, izledim' tarzı cümleler yazıp kasmayın yazdım.
Spor yapmaya çıkarım belkiMuhsin melisa cayi ic inanki rahatlatiyor
bırak Allah aşkına.
Çocuğun bonservisi elinde ve 23 yaşında.
Rahatça Premier League'den takım bulabilecekken (yazılanlara göre) kariyerini düşünmeyip, Fenerbahçe'ye transfer olan adam dan cacık olmaz cacık.
Biz almış olsak bugün Abdürrahim'in anasına bacısına sövüyordunuz herhalde.
6 ay sonra serbest kalacak oyuncularla resmi sözlesme imzalayip simdiden aciklayabiliyorsun gördügün gibi
bizdeki vizyonsuz yönetim kurulu ocak ayi icin bile calisma yapmamisken rakipler 6 ay sonrasina hamle yapiyor
Szalai
Lemos
Serdar
Sadık
Rami
Zanka
Reyes
Falette
Tisserand
adamlar baya para gömmüş hala düzgün bir stoperleri yok bakalım szalai nasıl çıkacak
acaba fbmi mal tutmadı,oyuncularmı mal tutmadı
İroni desen vartrezeguet, Henry , ortayada bı Cisse bulursak eski Fransa milli takım hücum hattı olur
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yamyam işte yav orada yıllık 150.000 pound alıyordur burada alamayacak olan milyonlar teklif edildi eli ayağına dolanmıştır garibimin.Evet acikcasi bu benide düsündürdü bonsrvisi elinde 23 yasinda neden türkiye ama videolarda iyi görünüyor bunuda söylemek lazim.
Evet acikcasi bu benide düsündürdü bonsrvisi elinde 23 yasinda neden türkiye ama videolarda iyi görünüyor bunuda söylemek lazim.
Aga videolarda sabri skills videolari varEvet acikcasi bu benide düsündürdü bonsrvisi elinde 23 yasinda neden türkiye ama videolarda iyi görünüyor bunuda söylemek lazim.

yönetimin vizyonu ne ki anca onyekuru irfancan garry rodrigues falan. türkiye'de oynayanlar ve daha önce bizde veya türkiye'de oynayanlarla ilgileniyoruz. sonra fatih hoca ogulcan ve taylanla niye basarili olamiyor diyoruz. bu yönetim derhal istifa etmelivizyon bey' le dalga geçtik, bizimkilere vizyon dersi veriyor