Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yas üstü +3 milyon euro para alan adami göndermen imkansiz

ama genc oyuncuyu 1 milyon euro civari maasa oynatirsan jose rodriguez gibi ne bileyim denayer gibi para eder, baska takimlarin ilgisini ceker

marcao gibi 11 oyuncusu olmasina gerek yok, orta halli oyuncular bile ucuk kacik maas almadigi sürece hep kulüp bulur

jose rodriguez malini bile bonservisiyle sattik!

Fenerbahce yonetimine, ve Ali koca helal olsun diyorum.

Adamlar 20 transfer yapti, yetmedi Szalai ve Samueli getirdiler yetmedi, ustune Mesutu alacaklar.

Adamlar napip edip, Hocanin istedigi isimleri takir takir aliyorlar.

Bizimkide iste, insallah Aytac gelir diyoruz.

rezillik, fiyaskodan ibaret.
Aytaci sen istiyon hakan. Nasil bu cukura dustun

Seneye yeni yönetimin eli kolu bağlı olcak ffp kalksa neye yarar. Geçen sene Şampiyon olamadığımız için bütçeyi düşürcekler zaten. Şu an alamıyoruz seneye hiç alamayız

Mohamedi jardele benzetiyorum tarz olarak baya iyi adam bize gelse bu sene katkı verir de bence seneye en az 20 tane sallar üstüne millet salah için falan mısırın maçlarını izleyip dikkatini çekmeye başlayınca mohamedi görünce iyi paraya da satarız.Darbeli kafa vuruyor adam ve iyi bitirici , ayakları da iyi , topsuz koşuları falan da yerinde.Oğulcan gibi topun olmadığı yerlere koşmuyor ama en az bir 7 kağıdı var gibi çünkü iyi bir yetenek ve zamalek de bunun farkında

Fenerin aldığı adam içinse geçmiş olsun diyorum championshipi iyi takip ederim sadece topla hızlı bir eleman biraz abartı olacak ama sekidikadan biraz iyi o da fizik farkı olarak.Gol atamaz , asist yapamaz sadece boş alan bulursa top taşır.12 maçta 1 asist yapıp ayrıldığını görür gibiyim şimdiden

fb'nin aldığı adamı bilmiyorum ama Mohamed'i Jardel'e benzetince acaba dedim fb'nin adam iyi mi?

Jardel top ver süremezdi ama efsane bitiriciydi. Şimdilerde öyle forvet kalmadı. Yapmayın etmeyin Jardel ile ne alakası var? Çocuk top sürüyor hatta net kanat forvet gibi bence. Neyse tabi bu benim görüşüm.

Zorlu ve dinço duruma el atarsa diagne yi bir kulübe 5 milyon Euro’ya postalayıp el altından 20 milyon Euro’ya yollamış gibi yaparsak her şey çözülür zaten ffp kapsamında

TFF limitlerini önemli değil takan yok zaten aşmayanı dövüyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tff limiti getirip elimizi kolumuzu bagladi, aşarsak ceza yicez.. fener ik defa aştı hala ceza meza puan silme yok. Rahat rahat transfer yapiyorlar

Fnere sapladığımız günden beri oyuncu alıyorlar vala bende tebrik ediyorum bitmedi.

Visca 4+irfan 7+ kuru 5+ muhammed 4-5= 20-21 milyon var mı? 1 varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt