Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feneri tebrik ederim
transfer'de böyle olacaksın
istediğini alacaksın
gerisi laf-ı güzaf

Takılmayın mesut transferine bizim ligde başarılı olacağını sanmıyorum fenerlileri de boşverin altımızda o kadar kaldılar o kadar inim inim inlediler ki yaptıkları acı hallerini yansıtıyor takmayın angutları her zaman bizim altımızda ezim ezim ezilecekler

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hayvan gibi fav almış yav
sosyal medya üstünlüğümüzü kaybediyor gibiyiz

Yahu kimin neyi aldığının pek bir önemi yok zaten. Biz şuan ki mevcut kadroyla çok çok zor şampiyon oluruz. Eksiklerimiz bayağı bayağı var. Emre Akbabayla maça başlıyoruz, yedekten Ömer falan geliyor, Şener giriyor. Suana kadar iyi kötü idare ettikte sezonun ikinci ayağında mevcut bu halimizle idare edemeyiz aynı şekilde. Eğer böyle mal gibi kaynak yaratamayıp bekleyeceksek sezonu at gitsin çöpe zaten. Gerçi ben her ihtimalde gene şampiyon olamayız diye düşünüyorum transferler yapılsa dahi. Bu sezon cidden çok değişik, garip bi sezon.

mesut'u bizim takima istemezdim, o yandan pek üzülmüyorum

ama bize de transfer lazim artik yahu iki hafta oldu

Takılmayın mesut transferine bizim ligde başarılı olacağını sanmıyorum fenerlileri de boşverin altımızda o kadar kaldılar o kadar inim inim inlediler ki yaptıkları acı hallerini yansıtıyor takmayın angutları her zaman bizim altımızda ezim ezim ezilecekler

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesele mesut değil ki . Borçları bizden fazla , limitleri bizden az . Onlar alıyor biz ihtiyacımız daha çokken 47 adam aldık ya diye saçmalayan kişiler var nedeni de belli parasız

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz hele binyarin ki maci bitirelim bakalim terim ne dicek

Mesut şöyle bir 7-8 maç kaçırdıktan sonra parasını Arsenal ödüyor ve Fenerbahçe oynattığı maç başına şu kadar kazanıyor yazar muhabirleri. Bu transferden bize baya eğlence çıkacak Perotti,Kruse ve Rami'ye yenisi eklendi :D.

psikolojik üstünlük diye bir sey vardi eskiden

Biz hele binyarin ki maci bitirelim bakalim terim ne dicek
Bekliyoruz olmayacaksa da bu kadro ile devam edeceğiz diyecek. Ne desin adam daha diyeceğini zaten fazlasıyla dedi. Adam da çıkıp 47 adam aldık yeter en iyi kadro bizde dedi. Terim daha ne desin ki bu laflara?

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt