Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala falcao,diego costa gibi isimler gelsin istermisin pekiRengo yalan söylemeyim mesutu kıskanmadığım gibi falcaoyu karşılamaya gittim
Fener için bu sezon da şampiyonluk kaçarsa ağır bir yıkım olacak yalnız.
Bu mesaj küfür olarak mı algılandı. Çok kullanıliyor o söylem.
Ban yemem umarım![]()
Gram top oynamadan şampiyon olacaklarsa niye para harcayıp duruyorlar peki Semih? Nasıl olsa şampiyon olacaklar?bu kadar yatırımı boşa yapmıyor koc
şampiyon olacaklar gram top oynamadan, almıştır sözünü bir yerlerden
Gram top oynamadan şampiyon olacaklarsa niye para harcayıp duruyorlar peki Semih? Nasıl olsa şampiyon olacaklar?
Öyle bir şeye inanmıyorum açıkçası.bu kadar yatırımı boşa yapmıyor kOÇ..
şampiyon olacaklar gram top oynamadan, almıştır sözünü bir yerlerden
Mesele mesut değil ki . Borçları bizden fazla , limitleri bizden az . Onlar alıyor biz ihtiyacımız daha çokken 47 adam aldık ya diye saçmalayan kişiler var nedeni de belli parasızTakılmayın mesut transferine bizim ligde başarılı olacağını sanmıyorum fenerlileri de boşverin altımızda o kadar kaldılar o kadar inim inim inlediler ki yaptıkları acı hallerini yansıtıyor takmayın angutları her zaman bizim altımızda ezim ezim ezilecekler
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muazzam bot basmislar bak bi likelarahayvan gibi fav almış yav
sosyal medya üstünlüğümüzü kaybediyor gibiyiz
Kupayida istiyorlar niye alamiyorlar 7 yildirfeneri tebrik ederim
transfer'de böyle olacaksın
istediğini alacaksın
gerisi laf-ı güzaf
Bekliyoruz olmayacaksa da bu kadro ile devam edeceğiz diyecek. Ne desin adam daha diyeceğini zaten fazlasıyla dedi. Adam da çıkıp 47 adam aldık yeter en iyi kadro bizde dedi. Terim daha ne desin ki bu laflara?Biz hele binyarin ki maci bitirelim bakalim terim ne dicek