Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurcebi fikonun yonetiminde 2. Baskandi. Neresine öykünecegiz onun. Biz atalanta baskanina öykünelim

Bizim ve ülke tarihin en büyük başkanı da Alp Yalman'ın yardımcısıydı. Küçümsemek için yeterli bir kriter değil ki Fiko'nun ihtişamlı dönemlerinin geçişi de Nur Çebi'nin azlinden sonra başlar. İyi yönetici kendini şube sorumlusuyken bile gösterir, Ali'de o maya olmadığı Aziz'in yürüyen bankamatiğiyken bile belliydi misal.

kadıköydeki kara gece olmasaydı rüzgarı alıp buralara gelemeyeceklerdi. mesut filan boştu.

şimdi psikolojik avantajı da ele geçirmeye çalışıyorlar.

kara gecede parmağı olan herkesin layığını bulması dileğiyle
ne alakası var abi ya :D

Parayı kendilerinin verdiğine inanmıyorum, yerlerde sürünen limitle yazım 18 adam alıp, üstüne bunları alarak belli ki bir organizasyon yapıyorlar.

Takip ediyorum, çünkü kendimi bildim bileli futboldan zevk alıyorum ve Galatasaray' lıyım. Galatasaray' ımı izliyorum, sizler gibi.

Tribünden taraftar dövmeye aşağı atlayan adamın bizimkilere verdiği derse sinirleniyorum. Sahaya çıkmadan belli olmaz mutlaka ama yazında dahil olmak üzere psikolojik üstünlüğü aldılar, buna sinirleniyorum.

Ek olarak patlak gözü veya yaptıkları hiç bir transfere ooo süper demiyorum ama biz burada taraftar olarak eksiklerin farkındayken çıkıp en güçlü kadro bizde diyip 30 milyon taraftarı kandırmalarına dayanamıyorum.

Galatasaray, Türkiye' nin en büyük markasıdır, marka değeri geri kalan takımlardan çok çok üsttedir.

Ancak iş bilmez bir yönetimle, bile bile şampiyonluğu şikecilere hediye etmelerine dayanamıyorum.

Bugün koskoca Galatasaray' ın Taylan dışında orta saha da seçeneği yok. Ruh hastası dediğimiz Diagne dışında forvetimiz yok ve çıkıp en iyi kadro biz de demeleri dokunuyor bana.

Herkesin görüşüne saygı duyarım ama mesut ozil 32 yaşında 10 senedir real ve arsenal de oynamış. Bu sene kadroya almadı arsenal sadece. Yürüyerek bile senede 15-20 asist yapar. Zaten koşmayan bir adamdı mesut. Real madrid de asist rekorlari kırdı. Büyük transfer yaptılar. Türkiye ligi çok dandik şu anda. Bayağı maç aldirir. Biz hala aytaç kara gelecek mi onu bekliyoruz. Yönetim transfer hamlesi yapmasa şampiyon olmamız mucizelere kalır.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oldu Mesut'un gelmesi bizim ergen tayfa yönetimi baskılamaya başlar. Bizim yönetimin rahat takılmasının sebebi twitter da orada burada sürekli bunları şakşaklayan grup geçen ki konuşmadan sonra burada bile yelkenleri suya indirdiler. Galatasaray'ın önce ortaya plan program koyacak yönetime ihtiyacı var şu an ki başkanın konuştuğu şeylerin hiçbir dayanağının olmadığı boş olduğu her halinden belli oluyor.

16/17 sezonundan beri top oynamamış adam için üzülecek birşey yok

Adam alay ediyor irfan ve visca satıksa onları da alırız diyor. Gerçekten de alırlar bizim ki de çek yazar hamiline karşılıksız.

Alayına FT.
600002ec0f25442f2c371062.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt