Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
Bu elemanın bizlik bir durumu yok artık değil mi mevcut piyasasıyla buraya düşme ihtimali geçti herhalde.
7-10m Euro bonservisten bahsediyorlar.
Baya baya zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu elemanın bizlik bir durumu yok artık değil mi mevcut piyasasıyla buraya düşme ihtimali geçti herhalde.
Kafasina birsey cizecegine o kafasini kullanip topa ziplamayi ogrensin
kesinlikle öyle. samatta cisse thiam ne varsa doldurdular, ortasahaya da öyle yaptılar. Pelkas gayet iyi oynuyordu niye gidip mesutu alırsın ki? Saçmalık.Kadronun genisliginden cok fark yaratan oyuncu onemli fenerin fark yaratan oyuncusu az
HayırHala falcao,diego costa gibi isimler gelsin istermisin peki
Nurcebi fikonun yonetiminde 2. Baskandi. Neresine öykünecegiz onun. Biz atalanta baskanina öykünelim
ne alakası var abi yakadıköydeki kara gece olmasaydı rüzgarı alıp buralara gelemeyeceklerdi. mesut filan boştu.
şimdi psikolojik avantajı da ele geçirmeye çalışıyorlar.
kara gecede parmağı olan herkesin layığını bulması dileğiyle
Parayı kendilerinin verdiğine inanmıyorum, yerlerde sürünen limitle yazım 18 adam alıp, üstüne bunları alarak belli ki bir organizasyon yapıyorlar.
Takip ediyorum, çünkü kendimi bildim bileli futboldan zevk alıyorum ve Galatasaray' lıyım. Galatasaray' ımı izliyorum, sizler gibi.
Tribünden taraftar dövmeye aşağı atlayan adamın bizimkilere verdiği derse sinirleniyorum. Sahaya çıkmadan belli olmaz mutlaka ama yazında dahil olmak üzere psikolojik üstünlüğü aldılar, buna sinirleniyorum.
Insallah aliriz o 3 dogru adami,cok lazimBiz gecen sezon dunya yildizi Falcao’yu aldik, fener ise Rize’den Muriqi. Sonuc? Isimlere fazla takilmayin. Bizim 3 “dogru” transfere ihtiyacimiz var.