Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada yalı cocugunun hala bukadar cok transfer yapma sebebi eksikleri oldugu icin degil fatih hocadan korkuyor ve takıma güvenemiyor

para basıp hakem alan adam cuvalla oyuncu alan adam korkuyor her haliyle bu korkuyu belli etmesi bana keyif veriyor

koç holdingin başına geçerse birgün eglenceli şeyler duyarız bolca.

Ozornwafor ve bartugun sans bulması icin sakatlik,bela olmasin.sans bulduklarinda iyi değerlendirsinler ve direkt formayi alsinlar artik.semih kayadaki gibi cekemem.servet sakatlanacak,gokhan zan sakatlanacak da semih oynayacak.ölme esegim ölme

keyiflendiğimiz mevzulara bak. :asd:

yokluğun gözü kör olsun.

Arda prime zamanında olsa olurdu ama o zaman da takımı karıştırırdı. Şimdi o da sakinleşmiş bi durulmuş. Asabiyet falan kalmamış adamda
Melo'un Sabri'ye yaptığı gibi milletin yakasına yapismiyor ancak takımda negatif elektrik yüklü Belhanda,Diagne gibi arızalı oyunculardan baskıyı üzerine alıyor ve bu isimlerden şaşırtıcı performans almamızı sağlıyor.Yoksa şu kadronun şampiyonluk mücadelesi vermesi mucize.Yarin bir gün Muslera da gelirse sözü geçen iki fenomen olur sahada.Defans oyuncularından da maxsimum performans alırız.

Melo gibi bi ön liberomuz olsa irfanı falan da istemezdim şimdilik. Bi forvet bi kanat iş görürdü

Melo gibi adamı 2015 yılında yolladık..Yolladık diyorum çünkü o dönem takımdaki yerli grup ve yerli sevici hamza ısarcı olsa kalırdı muhtemelen..Bizim taraftarlarda fener medyasının gazına gelip sanki sıradan bir oyuncu gitmiş muamelesi yaptılar...Yaşlı diye seviniyorlardı hatta.. 2015'te yaşlı dedikleri adam da 2021'de hala oynayan atiba'dan 6 ay küçüktü...

Ozornwafor ve bartugun sans bulması icin sakatlik,bela olmasin.sans bulduklarinda iyi değerlendirsinler ve direkt formayi alsinlar artik.semih kayadaki gibi cekemem.servet sakatlanacak,gokhan zan sakatlanacak da semih oynayacak.ölme esegim ölme
genç oyuncular şans bulduklarında değerlendirmeleri lazım , Fatih hoca aslında büyük nimet gençler için ama eskisi gibi fazla şans vermiyor, yönetim bezdirdi hocayı

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu arada yalı cocugunun hala bukadar cok transfer yapma sebebi eksikleri oldugu icin degil fatih hocadan korkuyor ve takıma güvenemiyor

para basıp hakem alan adam cuvalla oyuncu alan adam korkuyor her haliyle bu korkuyu belli etmesi bana keyif veriyor

koç holdingin başına geçerse birgün eglenceli şeyler duyarız bolca.
Bence sene sonu uefa organizasyonlarina katilacaklar ve transfer kisitlamasi gelecek buna emin o yuzden adam dolduruyor 820 milyon euro borcla aldi dunya kadar adam aldi kendi koyduklarini harcadi bile bu sene sampiyon olamasin yeni baskan 1.2 milyar euro ile devralir kayyum atanir

Ayrica 2006 yazinda geretse istediği kadroyu kurmayip,1 sene sonra lincolne paralar gomen,konenin pesinde gezenlere hakkımız haram olsun

Melo gibi adamı 2015 yılında yolladık..Yolladık diyorum çünkü o dönem takımdaki yerli grup ve yerli sevici hamza ısarcı olsa kalırdı muhtemelen..Bizim taraftarlarda fener medyasının gazına gelip sanki sıradan bir oyuncu gitmiş muamelesi yaptılar...Yaşlı diye seviniyorlardı hatta.. 2015'te yaşlı dedikleri adam da 2021'de hala oynayan atiba'dan 6 ay küçüktü...
o yıl şampiyonluğu kacirsaydikta Denge dengeoglu olmasaydı hem Melo olurdu hem dengeoglunun veto ettiği oyuncuları çok yüksek fiyatlara satmıştık, bugün belkide ffp diye bı bela olmayacaktı başımızda , kalinic gibi adamı bile veto etti

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BDEE050A-26F9-4353-98E6-784E4EE0C5DF.webp

xdddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt