Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Er7P4EEXMAElGTE

Milletin sakatı 1 maç kaçırır ertesi maça gene 11e girer, bizde bi sakatlanan maşallah en az 1 ay olmuyor
İdman yapmadıkları için olabilir mi?
Bize gelmeden önce kondisyon ve güç konusunda sıkıntı yaşamayan oyuncular, ft'nin ayak tenisleri sonrası sahada sürünmeye başlıyor

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

beşiktaş iyi pres yaparak başkar bence çıkarmaz bizi.70.dakikada ilk isabetli şutu çektiğimizi görür gibiyim malesef.En mantıklısı 11 kişi yaslanıp , topu bjkye vermek ve kontra beklemek ama hocanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
Galatasaray öyle oyunu anca barcelona ya nou camp da oynar daha önce oynadığımız nou camptaki maç da bile o dediğin şekilde oynamamistir 2 2 kaldığımız bjk maçı var Dı brumanin içinden geçtiği o kadroları iyiydi o zaman bile yatmamisiz bence stres yapmışsınız rahatlayın biraz

Yahu anlamıyor musunuz

Mesut siyasi bir figür çünkü, öven de o yüzden övüyor.

Koçun Saray ziyareti bile bununla ilgili olabilir.

Almanyanın ırkçı yaklaşımından dolayı Türkiye'ye sığındı ayağı yaptılar zamanında "kendimi alman gibi hissediyorum." diyen birine karşı. Herif Payitaht paylaşıp vatan falan diye bir şeyler yazıp tribüne oynayan birine dönüştü. 4 yıldır kimsenin şeyine bile takmadığı bir oyuncu Mesut, Arsenal'de en çok maaş alan olmasına rağmen, yedek olarak görülen bir adam oldu ki Arsenal o kontrata son 3 yıldır pişman.

Arteta gibi pas oyunu oynatan adam takımın en iyi pasörünü kadroya bile almadı bu sezon, geçen sezon da önemsiz maçlarda oynattı bir kaç maç.

işte bu yüzden tff başkanı keltoş ve hakemlerinin fb yi extra korumasından korkuyorum!!

Opsiyon zorunlu degilse 6M kabul edelim. 1.5 yilda iyiyse aliriz degilse 1.5m a maliyet olur ki biz bu parayi seri icin falan verdik
Opsiyon zorunlu olmaz zaten ama Mısır basınına göre verdiğimiz parayı istiyorlardı. 1,5 yıl kiralık olunca arttırmış olabilirler. Yine de 4,5-5'e pazarlık yapmak lazım

Savaşın 2-3 hafta önceki 11 i patlamıştı en doğru 11i Ali Naci veriyor

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.

muslera
saracchi
mariano
marcao
luy
seri
lemina
nzonzi
belhanda
babel
feghouli
falcao
andone
onyekuru

vs...

bu kadro nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt