Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibinin Aboubakar gibi forveti varsa, abarti yüksek defans yapma o zaman.

Biliyoruz ki bu akşam Vodafone'da Beşiktaş-Galatasaray derbisi var. Bu maçtan 1 ay önce falan Beşiktaş'ı itin bilmem neresine sokan GSCimbom üyeleri şimdi adamların neredeyse her futbolcusunu bizimkilerin üstünde görüyor. Yani ya şu anda haksızsınız ve Beşiktaş bizden iyi değil ya da önceden haksızdınız ve Beşiktaş ile dalga geçerken boş yapıyordunuz.

Her esen rüzgara kendinizi kaptırmayın da biraz dik durun yahu. Şimdi büyük ihtimalle bu akşam yenersek herkes Beşiktaş'ı gömüp bizim topçıları övecek. Eğer Beşiktaş kazanırsa geçen ay Beşiktaş ile dalga geçenler şimdi zaten bizden çok daha iyi kadroları var diyecek. İki yüzlülükten bıktım arkadaş. Yani bazı üyeler sürekli Galatasaray'ı gömüyor burada ve ben de kızıyorum bazen ama adamlar dik duruyor en azından. Bir hafta öyle bir hafta böyle değiller.
Transferin son günü bjkyi çok övmüştüm orta saha ve hücum anlamında çok zenginler.
Dorukhan Atiba Josef Mensah Oğuzhan Ljajic
Hücümda da Ghezzal gerçekten çok önemli Caner gibi orta kesiyor en çok duran toptan gol atan takım bjk ayrıca Larin de ekstra oynuyor

devre arası bedelsiz kiralık, sezon sonu zorunlu satın alma 5 milyon + kardan %50 pay uygundur.

başakspor'un bu sezon için bir iddası kalmadı, irfan'dan gelen parayı zaten sezon sonu kullanmak isteyeceklerdir.

Agir revizyon lazim.

Muslera
Transfer - Transfer - Transfer - Transfer
Taylan - Irfan
Transfer - Transfer - Transfer
Transfer

Muslera
Hysaj - Abram - Faes - Plattenhart
Taylan - Irfan
Ghezzal - X - Onyekuru
Mohamed

Satis
Luyimanda
Marcao
Diagne
Falcao
Babel

@Musap Aydinli
@Enes Dalmış
@Emre Bari

begendinizmi kadroyu

Son düzenleme:
elimizde iyi bir yönetici olsa bu cagneyi iyi paralara eminim satardı cünkü bu manyak öyle yada böyle gol atıyor özellikle ingilizler sever böyle kalas oyuncuları benteke tarzı hatta daha golcüsü

pazarlama konusunda rezil bile degiliz

Almanya'dan mesutun bonusu diye nitelendirilecek ortasaha birini getirmeliyiz. bu sistem yüzde 100 tutar :ubulut:
adayım

Benteke kalas bi adam değildi. Villa dönemi gayet klas 1 golcüydü yaw.

yanlış örnekler vermeyelim

Gece bu salak maçın rüyalarını görüp durdum, bizim sağ bek 10 dk. da kırmızı kart görüyordu inşallah tersi çıkar.

Almaya calistigimiz oyuncularin hicbirinin alternatifi yok o yuzden mal gibi bekliyoruz kuluplerini

Geçen seneki kadroyla yenemedik bu sene pek bir şey beklemiyorum ama Trabzon maçındaki gibi oynarsak yenebiliriz gibi de geliyor. İnşallah küsküyü veririz tinercilere.

Aslinda bende yonetime kiziyorum ama su asamada yaptiklari egri dogruya denk geliyor besiktas 3 milyar TL borcla gidiyor her gecen gun artiyor Fener 820 milyon euro ile ali koc aldi 100 milyon para koydu onuda aldigi adamlara harcadi bu pandemi doneminde son cl gelirini alsalar dahi yaptiklari yatirimlari cikaramazlar rakipleri mali acidan cok kotu gunler bekliyor biz stad isim hakki rivadan girecek parayla rahat nefes alabiliriz

Orta vadede fener ve bkl bir daha cl geliridr olmayacagi icin gotleri acikta kalacak ozaman kuculecekler bu sene fener sampiyon olmasin seneye pandemi devam edecek elindeki mesutu bile satmaya calisacaklar

Kanat ve orta saha almasak ilk 3e giremeyiz. Yönetim resmen yattı yine.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt