- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
1 maca bakip mi yorum yapacagiz. Donkun belinin dondugu topcu yok ligde. Calim bile atmiyorlar feyk atiyorlar.Lyundama nın dönüyormu?
Kubilayın bile çeviklikte arkasında kaldı
Kubilay diyorum !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maca bakip mi yorum yapacagiz. Donkun belinin dondugu topcu yok ligde. Calim bile atmiyorlar feyk atiyorlar.Lyundama nın dönüyormu?
Kubilayın bile çeviklikte arkasında kaldı
Kubilay diyorum !
Transferin son günü bjkyi çok övmüştüm orta saha ve hücum anlamında çok zenginler.Biliyoruz ki bu akşam Vodafone'da Beşiktaş-Galatasaray derbisi var. Bu maçtan 1 ay önce falan Beşiktaş'ı itin bilmem neresine sokan GSCimbom üyeleri şimdi adamların neredeyse her futbolcusunu bizimkilerin üstünde görüyor. Yani ya şu anda haksızsınız ve Beşiktaş bizden iyi değil ya da önceden haksızdınız ve Beşiktaş ile dalga geçerken boş yapıyordunuz.
Her esen rüzgara kendinizi kaptırmayın da biraz dik durun yahu. Şimdi büyük ihtimalle bu akşam yenersek herkes Beşiktaş'ı gömüp bizim topçıları övecek. Eğer Beşiktaş kazanırsa geçen ay Beşiktaş ile dalga geçenler şimdi zaten bizden çok daha iyi kadroları var diyecek. İki yüzlülükten bıktım arkadaş. Yani bazı üyeler sürekli Galatasaray'ı gömüyor burada ve ben de kızıyorum bazen ama adamlar dik duruyor en azından. Bir hafta öyle bir hafta böyle değiller.
joe kim knk yeni oyuncumu aldıksağ bekte Joe ile başlayacağımızı düşünüyorum.
Avarelin 3 boy küçüğüjoe kim knk yeni oyuncumu aldık
Sener demek istiyojoe kim knk yeni oyuncumu aldık

Lyundamayi gorduk ayakta duramiyor karsida da necip oynucak abartmaya gerek yok necip kadar oynasin ayrica donk onem derecesi yuksek maclarda oynuyor diger maclarda dalip gidiyorDonk mu. Intihar nedir nasil yapilir