Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.382
- 7.243
- 2.358
O herif 50 yaşında var. Uzak dursun.Uche agboyu da konuşuyorlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herif 50 yaşında var. Uzak dursun.Uche agboyu da konuşuyorlardı.
bız bu seneyi geçtik zaten renktaş yazın bonservisini alıp diğer gençlerle oynayıp seneye hazır olsun işteŞu forumdaki Onyekuru hasretine de bir anlam veremiyorum. Adam neredeyse 8 aydır top oynamamış hazır değil. Gelse hazır olması nereden baksan 1 ayı bulur, o zamana kadar zaten lig biter.
Monaco adamı kadro dışı bırakmış, ama sen öyle peşinde dolanıyorsun ki adamlar da haliyle ne koparabilirsek diyordur. Karısını burda bırakırsan kesin transfer olacakmış gibi davranırsan Monaco da sana 6 milyon zorunlu satın alma maddesini geçirmek ister tabiiki.
Dünyada başka hızlı kanat oyuncusu yok mu arkadaş. Bi Onyekuru mu var? Nedir bu Onyekuru sevdası. 1 ay onu mu bekleyeceğiz. Belki başka isimlere yönelsen adamlar da satamama korkusuyla pazarlığa yanaşacak. Bomboş işler hep bizde.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum evet dünyada başka oyuncular var,ama onyekurudan başkasını alacak yeteneğe sahip değiller. Onyekuruya biz de bayılmıyoruz,en azından 2 hafta antrenmanla dönebilecek zindeliği var. Adam sıtmayı boşverip maça çıkmıştı,tanıdığın futbolcudan zarar gelmez.Şu forumdaki Onyekuru hasretine de bir anlam veremiyorum. Adam neredeyse 8 aydır top oynamamış hazır değil. Gelse hazır olması nereden baksan 1 ayı bulur, o zamana kadar zaten lig biter.
Monaco adamı kadro dışı bırakmış, ama sen öyle peşinde dolanıyorsun ki adamlar da haliyle ne koparabilirsek diyordur. Karısını burda bırakırsan kesin transfer olacakmış gibi davranırsan Monaco da sana 6 milyon zorunlu satın alma maddesini geçirmek ister tabiiki.
Dünyada başka hızlı kanat oyuncusu yok mu arkadaş. Bi Onyekuru mu var? Nedir bu Onyekuru sevdası. 1 ay onu mu bekleyeceğiz. Belki başka isimlere yönelsen adamlar da satamama korkusuyla pazarlığa yanaşacak. Bomboş işler hep bizde.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakkaten öyle duruyor tipi.O herif 50 yaşında var. Uzak dursun.
Burhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.
Adamın 10 m avro piyasa değeri görünüyor. Nasıl alacaz?Burhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.
Vermezler ya çok para -bizim için- kiralamazlar da bence.7-8 isterler en azBurhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.
yav rubin kazan da oynuyor, değeri 10m€+ nasıl alacağız ?Burhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.

Öyle duruyor. Alamaz bu beceriksiz ve çapulcular zaten. Ama bizde çok iyi iş yapardı. Yanına İrfan Can ve bir forvetle çok iddialı olurduk.yas 19 2 gol 5 asist rusya liginde sözlesmesi 2024e kadar gidiyor
yani mümkün degil

Adamın 10 m avro piyasa değeri görünüyor. Nasıl alacaz?

He gelirBurhan Can Terzi’ye göre Khvicha Kvaratskhelia diye birini istiyormuşuz. Enteresan ismi var ama videolarına baktım eleman tam bir wonderkid.