Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumdaki Onyekuru hasretine de bir anlam veremiyorum. Adam neredeyse 8 aydır top oynamamış hazır değil. Gelse hazır olması nereden baksan 1 ayı bulur, o zamana kadar zaten lig biter.

Monaco adamı kadro dışı bırakmış, ama sen öyle peşinde dolanıyorsun ki adamlar da haliyle ne koparabilirsek diyordur. Karısını burda bırakırsan kesin transfer olacakmış gibi davranırsan Monaco da sana 6 milyon zorunlu satın alma maddesini geçirmek ister tabiiki.

Dünyada başka hızlı kanat oyuncusu yok mu arkadaş. Bi Onyekuru mu var? Nedir bu Onyekuru sevdası. 1 ay onu mu bekleyeceğiz. Belki başka isimlere yönelsen adamlar da satamama korkusuyla pazarlığa yanaşacak. Bomboş işler hep bizde.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bız bu seneyi geçtik zaten renktaş yazın bonservisini alıp diğer gençlerle oynayıp seneye hazır olsun işte

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu forumdaki Onyekuru hasretine de bir anlam veremiyorum. Adam neredeyse 8 aydır top oynamamış hazır değil. Gelse hazır olması nereden baksan 1 ayı bulur, o zamana kadar zaten lig biter.

Monaco adamı kadro dışı bırakmış, ama sen öyle peşinde dolanıyorsun ki adamlar da haliyle ne koparabilirsek diyordur. Karısını burda bırakırsan kesin transfer olacakmış gibi davranırsan Monaco da sana 6 milyon zorunlu satın alma maddesini geçirmek ister tabiiki.

Dünyada başka hızlı kanat oyuncusu yok mu arkadaş. Bi Onyekuru mu var? Nedir bu Onyekuru sevdası. 1 ay onu mu bekleyeceğiz. Belki başka isimlere yönelsen adamlar da satamama korkusuyla pazarlığa yanaşacak. Bomboş işler hep bizde.

Dostum evet dünyada başka oyuncular var,ama onyekurudan başkasını alacak yeteneğe sahip değiller. Onyekuruya biz de bayılmıyoruz,en azından 2 hafta antrenmanla dönebilecek zindeliği var. Adam sıtmayı boşverip maça çıkmıştı,tanıdığın futbolcudan zarar gelmez.

5dca46bbae298b8b43d5676a.webp

Bak şimdi de kravts.. diye adam düşmüş piyasaya. Scout önerisi ise biz neden bu ismi duyuyoruz? Gene yönetim alamayacağı topçuları ismini mi sızdırıyor? Yaw Bi adam gündemindeyse gider pazarlığını yapar 1 günde alırsın. Hep bizde yılan hikayesi. Bıktım artık çıkıyorum hadi herkese iyi geceler...

Adi gecen 19 yasinda oyuncunun degeri 10m euro

Bunların beceriksizlikten ziyade, kasti olarak transfer yapmadıklarını düşünüyorum. Sezon başından beri bu seneyi peşkeş çekerek hocaya ve taraftara ihanet ettikleri iddiasındayım. Bunca eksiğe, defoya rağmen FFP kisvesi altında hamle yapmamanın başka bir izahı kabil değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt