Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu limit isleri Feneri hic etkilemiyor galiba. Bunlarin maasin limiti bizimkinden pek cok dusukken adamlar onca oyuncu aldi ve dusuk maasa oynamiyacak oyuncular. Ustune birde 5m euroluk Ozil. Bizde anasini satim Onyeden baska kimseyi alamiyoruz parasizliktan.
5 mil mi? Yok yanlisin var o fenere para ödüyor yillik, ondan limit işlemiyor

Kimse kusura bakmasın, bunlara emir geldi malum yerden ve ligi eziklere peşkeş çektiler.

Yalı çocuğu boşuna ikide bir ziyarete gitmiyor.

Apo ve Cengiz açık açık ihanet ediyorlar.

Umarım küçük ezikler alır ligi.

fenerin battığı gün, Türk futbolu kendine gelir.

Hayatımda bu .... çocuklarından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim.
Aynen kendi beceriksizliğimizi, başarısızlığımızı başkalarına atalım kesin dış minnakların da oyunu vardır burda

Ama asla bizim beceriksizliğimiz olamaz ligi fener'e vermek için yapıyorlar yersen !

Bu limit isleri Feneri hic etkilemiyor galiba. Bunlarin maasin limiti bizimkinden pek cok dusukken adamlar onca oyuncu aldi ve dusuk maasa oynamiyacak oyuncular. Ustune birde 5m euroluk Ozil. Bizde anasini satim Onyeden baska kimseyi alamiyoruz parasizliktan.

Onyekuru yu alabileceğimizi düşünmüyorum

Onyekuru gelirse takım biraz kımıldar, daha sonra reis Apo’nun başını ezer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mqdefault.webp
Bizden üç kat fazla borcu bulunan Fener'in yaptığı transferlerden sonra bizi fotodaki hâle düşüren yönetim utansın!

Birazda çuvaldızı kendimize batiralim. Falcao rezaletinde taraftarın payını söylemeye gerek yok, eski nöbetler de mesajlarım duruyor Josef için yalvardım adeta burada. Dalga geçenler, bize yakışmaz diyenler. Adam bjk orta sahasını sırtlıyor. Taylan ,Josef ikilisi ni düşünün. En az harcama ile büyük sorunları çözecektir. Yok eski FB li , yok alınmaz yok kariyeri bitmiş. Fener de bile lig başladıktan sonra satıldı fener battı o sene .

Oyuncu satamiyoruz ve yeterince nakit paramiz yok

bu sartlarda transfer gercekten imkansiz,oyuncularimiza yani hic mi teklif yok inandirici degil bu Kim ne derse desin

spor kanallarını açtıkça daralıyorum darlanıyorum bunalıyorum sinirleniyorum küfür ediyorum

Birazda çuvaldızı kendimize batiralim. Falcao rezaletinde taraftarın payını söylemeye gerek yok, eski nöbetler de mesajlarım duruyor Josef için yalvardım adeta burada. Dalga geçenler, bize yakışmaz diyenler. Adam bjk orta sahasını sırtlıyor. Taylan ,Josef ikilisi ni düşünün. En az harcama ile büyük sorunları çözecektir. Yok eski FB li , yok alınmaz yok kariyeri bitmiş. Fener de bile lig başladıktan sonra satıldı fener battı o sene .
sen bakma renkdaş bizim Taraftarlar akıllanmaz....

O güzel kafanızı saçma komplo teorilerinize boşuna yormayın arkadaşlar işin sonunda vallaha manyak olursunuz,gerek yok.
images

Aynen kendi beceriksizliğimizi, başarısızlığımızı başkalarına atalım kesin dış minnakların da oyunu vardır burda

Ama asla bizim beceriksizliğimiz olamaz ligi fener'e vermek için yapıyorlar yersen !

Sence bunların transfer yapmaması mantıklımı?

Sence fenerin bu kadar transfer yapması, heleki bu kadar borç içindeyken mantıklımı?

Sence Koç,'un gece gündüz sarayı ziyaret etmesi mantıklımı?

Sence TFF'nin feneri açık açık kollaması, yaba ci sayısında bize bu kadar zıt gitmesi normal mi?

Sen söyle!

Daha yazmadığım bir ton şey var, diğer takımların fenere yaklaşması, limit olayları falan filan.

Tamam bizim yonetim beceriksiz diyelim, bu kadar da beceriksiz olmaz birisi.

Keske Ertuğrul gibi bi kalecimiz olsaydi 1.5 milyona satardik bi 1. Lig takimina

olumsuz hava vermemek için 3 4 gündür yazmıyorum da bu yönetimin ta

Biz planlamada hatayı Babel ve Falcao'ya paraları gömerken yaptık.

2 yıl rezil olarak (Her maç 3-5 yedik) bin bir zahmetle kazandığımız CL gelirlerini bu iki içi geçmiş 33'lük andavala yatırıp 3 yıllık anlaştık.

Hocayı severiz sayarız ama Babel onun kazığı. 2 milyon imza parası verip bir de üstüne yıllık 2.5 maaştan 3 yıl sözleşme verdik. Yaklaşık 10 milyon euroyu çöpe attık.

Falcao sosyal medya, bizim akılsız taraftar ve APO üçgeninde çıktı. Rakamlar belli zaten bir daha yazıp acı çekmeye gerek yok. Hocanın istemediği de aşikardı bana göre. Karşılığı ne peki? Koca bir sıfır anamızın liginde bile katkı veremedi bu iki andaval. Falcao ve Babel'e bu kadar yıllık vermek yerine şu alamadığımız 2-3 tane genci alsak şimdi en azından satabileceğimiz adamlar olurdu elimizde.

Şu an takımda para edecek tek adam. O da Marcao. Sağ olsun taraftar diğer satabileceğimiz adamı da bokladığı için ondan da ümidi kestik artık.

Şaka gibi değil mi? Koskoca takımdan tek bir oyuncu satılabiliyor. Yani bu demek oluyor ki geri kalan topçuların %80'i çöp. Yazık çok yazık.

Sence bunların transfer yapmaması mantıklımı?

Sence fenerin bu kadar transfer yapması, heleki bu kadar borç içindeyken mantıklımı?

Sence Koç,'un gece gündüz sarayı ziyaret etmesi mantıklımı?

Sence TFF'nin feneri açık açık kollaması, yaba ci sayısında bize bu kadar zıt gitmesi normal mi?

Sen söyle!

Daha yazmadığım bir ton şey var, diğer takımların fenere yaklaşması, limit olayları falan filan.

Tamam bizim yonetim beceriksiz diyelim, bu kadar da beceriksiz olmaz birisi.
Ben mantıklı veya doğru yapıyorlar demedim sadece bizim kendi beceriksizliğimiz dedim. Reis söyleyeceğim şeyi yanlış anlama lütfen ama hayatta başına gelen her olumsuz olayda en kolay şey bahane bulmak veya suçu başkalarına atmaktır

Ama bu çözüm getirir mi ? başarısız olduğun gerçeğini getirir mi ?

Türkiye'de herşey -mış gibi yapılır harcama limiti var-mış gibi davranıyorlar transferleri usulüne uyduruyor-muş gibi yapıyorlar amaan sen de ben de biliyoruz işte neyin ne olduğunu sosyal medyada bunları tartışmaya gerek yok

Fenerbahçe'nin ne yaptığı zerre umrumda değil Özil'den sonra Hazard ve A.Gomez 'e mi talip olmuşlar ? olsunlar banane gelirlerse STSL'de izlemiş oluruz asıl düşünmemiz gereken bizim yöneticilerin beceriksizliği asıl düşünmemiz gereken Fatih Terim'in takımının neden dikiş tutturamıyor olması asıl düşünmemiz gereken biz neden geleceğe yönelik hiçbir planlamamız yok

Şurda Ocak transfer dönemi bitecek sayılı gün kalmış hala İrfan Can Seri Onyekuru konuşuluyor ulan biz yaz transfer döneminde de bunları konuşmuyor muyduk ? ee nerde kaldı scout ekibi transfer ekibi ?

Fenerbahçe'nin ne yaptığı zerre umrumda değil Beşiktaş'ın kaç puanda olduğu zerre umrumda değil bizim takım senelerdir sportif başarıdan da transfer başarısından da Avrupa başarısından da çok çok uzakta

Bence Fenerbahçe şöyle yaptı Ali Koç şununla görüştüğü için böyle oldu limit vardı da şu oldu demek yerine bunları konuşalım bu takım neden Avrupa'da sıfırı gördü ? neden hiçbir planlamamız yok neden derbi kazanamıyor bu takım ? neden her transfer döneminde Seri'yi Onyekuru'yu konuşuyoruz ? 3 senedir takımın başında olan yönetim neden hiçbir çözüm getiremiyor ? Fatih Terim 3 yılldır hala neden takımı bir seviyeye getiremedi biraz bunların üstünde durmak lazım bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt