- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Tabi öyle. Bir de Nikahi sahidine yardim etti4 milyona gelmezdi , yok neymis kulup askiymis falan hikaye. Bu paralara bende Fenere asik olurdum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi öyle. Bir de Nikahi sahidine yardim etti4 milyona gelmezdi , yok neymis kulup askiymis falan hikaye. Bu paralara bende Fenere asik olurdum![]()
kardeşim Ali koçun serveti mi dedim Arçelik ten bahsettim ben piyasa değerini, banane şahsi serveti den. Arceligin değerinde git bak boş yapmadan konuşma. Ben satacak edecekde demedim. Ama şu kelin 10 milyar doları varmış bahşiş verirmiş falan muhabbetine karşılık yazdım bı öncesini oku konuşmanın. Aynk şey o Bahattin için de geçerli adamın siketleri 10 ediyorsa sanki bu evde nakit olarak duruyormuş gibi tag yapıyorlar...Yok kardeşim 4 değil 40 milyar dolar hatta türkiyenin hepsi koçların.
yahu biraz araştırın arçeliğin piyasa değerinden ali koça ne?
Ne yapacak arçeliği satacakmı varsayalım sattı 4 milyar dolar koçlaramı kalcak
arçeliği bugün satsın eline 100-200 milyon dolar kalır ödemeye yükümlü olduğu dünya kadar rakam var
hammaddesi kirası işçisi isçi hakları taşereon sözleşmeleri banka kredileri faizleri.
Yok ama iş öyle değil arçelik piyasa değeri 4 milyar bütün serveti topla 100 milyar
OOO ali koçun serveti 10 milyar yok böyle bir dünya bugün hissesini satsa kişisel serveti en baba 1 milyardır
şahsi varlığı için demedim , Bahattin koçu satın alır bahşiş verire istinaden dedimPiyasi deger != Varligin
Galatasaraylı bir iş adamına kel adam diyorsun,ve fb başkanına harçlık verir denmesi zoruna gitmiş onu savunuyorsun.Hangi takımlısın sen?kardeşim Ali koçun serveti mi dedim Arçelik ten bahsettim ben piyasa değerini, banane şahsi serveti den. Arceligin değerinde git bak boş yapmadan konuşma. Ben satacak edecekde demedim. Ama şu kelin 10 milyar doları varmış bahşiş verirmiş falan muhabbetine karşılık yazdım bı öncesini oku konuşmanın. Aynk şey o Bahattin için de geçerli adamın siketleri 10 ediyorsa sanki bu evde nakit olarak duruyormuş gibi tag yapıyorlar...
Mirkan da gitti Hatayspor'dan yana keyifliyim..
8jk 5 kuruş para harcamadan kaç tane oyuncu aldı Ebubekir rosier Raşid ve diğerleri yani oara değil sorun isteyen alır bu yönetimde arka planda başka şeylerde var koçla cengiz arasında birşeyler olduğunu düşünüyorum ben
Karagümrük bize göndermez.Yüksek bonservis bekliyodur o.Akintola'yı devre arası gönderemeyiz.Yazın gidecek başka birini buluruz..Akintola yerine Ndao yu alabilseniz muthis olur hucum hatti
Akintolayi begenmiyorum
Senin amacın ne birader ne dersem derim sanane, ne zoruma gidecek , millet zengin yalayicisi olmu akillanmamis geldip ettiği laflara bak hele algı yapmaya mi çalışıyorsun ve sen kimsin ki benim Galatasarayliligimi sorgululuyorsun zubukGalatasaraylı bir iş adamına kel adam diyorsun,ve fb başkanına harçlık verir denmesi zoruna gitmiş onu savunuyorsun.Hangi takımlısın sen?
Antu ağzıyla gelip burada konuşuyorsun.Hadi kaybol koçum.Gidin zengin başkanınızın götünü yalayın.Övündüğünüz elinizde kalan tek şey başkanınızın serveti.Ondan daha zengin bir adamın olma ihtimali bile senin gibilerin elini ayağına dolaştırıyor ve geriyor.Hemen kel adam diyip başkanını savunmaya geçmişsin.Senin amacın ne birader ne dersem derim sanane, ne zoruma gidecek , millet zengin yalayicisi olmu akillanmamis geldip ettiği laflara bak hele algı yapmaya mi çalışıyorsun ve sen kimsin ki benim Galatasarayliligimi sorgululuyorsun zubuk