Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kardeşim 4 değil 40 milyar dolar hatta türkiyenin hepsi koçların.
yahu biraz araştırın arçeliğin piyasa değerinden ali koça ne?
Ne yapacak arçeliği satacakmı varsayalım sattı 4 milyar dolar koçlaramı kalcak
arçeliği bugün satsın eline 100-200 milyon dolar kalır ödemeye yükümlü olduğu dünya kadar rakam var
hammaddesi kirası işçisi isçi hakları taşereon sözleşmeleri banka kredileri faizleri.
Yok ama iş öyle değil arçelik piyasa değeri 4 milyar bütün serveti topla 100 milyar

OOO ali koçun serveti 10 milyar yok böyle bir dünya bugün hissesini satsa kişisel serveti en baba 1 milyardır
kardeşim Ali koçun serveti mi dedim Arçelik ten bahsettim ben piyasa değerini, banane şahsi serveti den. Arceligin değerinde git bak boş yapmadan konuşma. Ben satacak edecekde demedim. Ama şu kelin 10 milyar doları varmış bahşiş verirmiş falan muhabbetine karşılık yazdım bı öncesini oku konuşmanın. Aynk şey o Bahattin için de geçerli adamın siketleri 10 ediyorsa sanki bu evde nakit olarak duruyormuş gibi tag yapıyorlar...

8jk 5 kuruş para harcamadan kaç tane oyuncu aldı Ebubekir rosier Raşid ve diğerleri yani oara değil sorun isteyen alır bu yönetimde arka planda başka şeylerde var koçla cengiz arasında birşeyler olduğunu düşünüyorum ben

Normalde Dünya Futbolunda Antrenörün geçmişi, başarıları vs önüne alınarak talepleri dikkate alınır
Ama ülkemizde Erol ve Sergen Hoca bir açıklamasıyla takviye alabiliyor
Erol 20 transfer yaptırdı, Sergen Paok maçları sonrası yine transfer istedi ve aldı
Maalesef hocanın istekleri dikkate alınıyor mu?
O bile bir soru işareti

kardeşim Ali koçun serveti mi dedim Arçelik ten bahsettim ben piyasa değerini, banane şahsi serveti den. Arceligin değerinde git bak boş yapmadan konuşma. Ben satacak edecekde demedim. Ama şu kelin 10 milyar doları varmış bahşiş verirmiş falan muhabbetine karşılık yazdım bı öncesini oku konuşmanın. Aynk şey o Bahattin için de geçerli adamın siketleri 10 ediyorsa sanki bu evde nakit olarak duruyormuş gibi tag yapıyorlar...
Galatasaraylı bir iş adamına kel adam diyorsun,ve fb başkanına harçlık verir denmesi zoruna gitmiş onu savunuyorsun.Hangi takımlısın sen?

8jk 5 kuruş para harcamadan kaç tane oyuncu aldı Ebubekir rosier Raşid ve diğerleri yani oara değil sorun isteyen alır bu yönetimde arka planda başka şeylerde var koçla cengiz arasında birşeyler olduğunu düşünüyorum ben

Bjk için Lingard diyorlar
Bizim lige göre üst düzey oyuncu, hızı da iyi
Bizimkiler görmüyor mu?

Kore gazisi mesut özile nolmuş yine... her tarafta özil özil yaziyor 😂

Galatasaraylı bir iş adamına kel adam diyorsun,ve fb başkanına harçlık verir denmesi zoruna gitmiş onu savunuyorsun.Hangi takımlısın sen?
Senin amacın ne birader ne dersem derim sanane, ne zoruma gidecek , millet zengin yalayicisi olmu akillanmamis geldip ettiği laflara bak hele algı yapmaya mi çalışıyorsun ve sen kimsin ki benim Galatasarayliligimi sorgululuyorsun zubuk

Ayrıca şunu belirteyim , ben artık otelci inşaatçı zengin kodoman başkan istemiyorum, şu Türkiye de bı kerede futbolun içinden biri başkan oluşunda görelim. Terim sezon sonu istifa edip başkan olmalıdır. Bir de böyle görelim nasıl mücadele edecek hainlerle hocam..

Senin amacın ne birader ne dersem derim sanane, ne zoruma gidecek , millet zengin yalayicisi olmu akillanmamis geldip ettiği laflara bak hele algı yapmaya mi çalışıyorsun ve sen kimsin ki benim Galatasarayliligimi sorgululuyorsun zubuk
Antu ağzıyla gelip burada konuşuyorsun.Hadi kaybol koçum.Gidin zengin başkanınızın götünü yalayın.Övündüğünüz elinizde kalan tek şey başkanınızın serveti.Ondan daha zengin bir adamın olma ihtimali bile senin gibilerin elini ayağına dolaştırıyor ve geriyor.Hemen kel adam diyip başkanını savunmaya geçmişsin.

Forumda o kadar senedir nöbetlerdeyim,ilk kez bu kadar durağan bir transfer dönemi yaşıyoruz. Hatta o kadar durağan ve habersiz ki Galatasaray forumunda Hatayspor transfer haberi paylaşılıyor. Teşekkürler,yönetim (!)

Tek beni mi rahatsız ediyor bu adamın yorumları?Ne oldu bu foruma.Ota boka herkese gider yapan arkadaşların sesi neden çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt