Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Açtıkları Taga bak, twitterda bir rdaş içimden geçenleri söylemiş.
Hiç utanma sıkılma yok bunlarda, olsa şike yapmazlardı gerçi.

Onyekuru olur en kötü son gün bizimkiler yine çingen pazarlığı yapıyordur kiralama parası vermemek için asıl önemli olan mohamed irfancan bankalar birliği anlaşmasından para geliyor diyenler vardı ama öyle olsa abdürrahim albayrak elli kere söylerdi para gelecek transfer yapacaz diye

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maclar seyircisiz oynandigi icin deplasman falan pek farketmiyor yani puan farklari gecici oluyor

Bizim en buyuk sorunumuz eksiklerimizi gidermiyoruz,simdiye kadar bir sekilde idare ettik ama gün gectikce eksiklerimiz de cogaliyor

Sapka dan tavsan cikarma 2-3 defa olur ama sezon boyunca Fatih hoca’nin bir takim dokunuslar yapmasini beklersek buyuk hata olur

Orta saha,kanat ve forvet transferi gerekiyor ve önümüzde 2 hafta kaldi,ne yazik ki yine gec kaldik

Dillendirmeyelim ama boşver böyle gitsinler , Avrupa Trabzon'a verdiği cezayı bunlara verirse şaşırmayın onun için asılalım lige

Su önümüzdeki donemde sadece seneye hariç zaten avrupa defteri kapanacak turk takımları icin. On elemeyi kolay kolay kimse asamaz. Uefa avrupa ligi ise en azindan bir çeyrek final yapmadigin surece angarya dan oteye gitmez. Ligde seri şampiyonluklar kazanmak bir numaralı hedef olmalı. Ikinci hedef ise scout transferi ile oyuncu yetiştirip satabilmeyi öğrenmek.

eski duyumcularda yok artık okadar rezil bir yönetimki duyumcusu bile yok g.t sevgisi bile arazi oldu

Yönetime ve Başkana tepkimden dolayı uzun zamandır store'dan alışveriş yapmıyorum.Visca İrfan Onyekuru ve Mohammed gelirse bende forma almayı düşünüyorum.

Yine yaprak kımıldamıyor, şükredelim kısa transfer dönemi...

benım anlamadıgım fatih hoca basın toplantısı öncesi başkana karşı nasıl yumuşadı neden yumuşadı

Bu gelecek şu gelecek zaman uçup gidiyor... Yönetim aynı kafada devam ediyor.
Madem yöneticisin çözüm bulmak senin işin. Çözüm bulamıyorsan işini yapmıyorsun demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt