Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferudun Tankut: "Henüz ortada gelen bir teklif yokken bir şey söylemek doğru olmaz. Eğer gelir teklif gelirse o zaman tavrımı belirleriz."

Bu is yatar bence.En az 3m isterler bizimkilerde vermez buyuk ihtimal.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nigel De Jong
Yıllık ücreti 2.5 milyon Euro

Ryan Donk
Yıllık ücreti 1.5 milyon Euro

Hakan Balta
Yıllık ücreti 1.250 milyon Euro

Umut Gündoğan
Yıllık ücreti 450 bin Euro

Endoğan Adili
Yıllık ücreti 250 bin Euro

715.jpg
hatırlayan?şimdi kanatlarda elia ve marlos olsa kim itiraz eder?

Şu an zaten domine etmek üzereyiz ligi ama kendi taraftarımız arasında saçmalayanlar var Juventus kesin gözüyle bakılan transferde yamuk yaptı onu konuşmazlar Vay lato kötü VAy bu kötü diye sızlanırlar
Oyuncu hakkinda yorum yapamam, fazla izlemedim ama yalniz Juventus yamuk yapti denemez, adamlar isin basinda söylemisler transferin olurunu.

benim gibi izlemeyen biri icin bu videodan hic bisey anlasilmaz.
Burada adamin attigi gollerden baska bisey yok.
Bek olarak kademesi nasil, orta kalitesi nasil, pas kalitesi nasil, bunlarda önemli.
Uğur çiftci ya da aziz behiç gelse bende deli gibi laf ederdim bu adam gerçekten iyi bizi zorlamıştı geçen sene iki maçta da tempolu ve bu adam Romanyanın sol beki

Futbol Arena en kötü transfer için bile olumsuz haber girmeden yapamaz muhtemelen alınmıştır Lato

YouTube

bu adam portodan gelse beğenirdiniz

Sadece şunu anlamıyorlar. Şu kısıtlı zamanda yüksek maliyetli bir oyuncu ağır kaçar.

Sürenin az kalmasından dolayı herhangi bir oyuncuyu daha fazla fiyat vererek almak zorunda kalırsın öncelikle.

Yine sürenin az olması ve çoğu ligdeki transfer sezonlarının kapanması nedeniyle alabileceğin oyuncu sayısı çok fazla değil.

Avrupa'da oynamadığımız düşünülürse Linnes ile sol bek pozisyonunu yedekleyebilecek alternatif bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Chelsea'de orda burda oynuyor diye Youtube'dan, Transfermarkt gibi yerlerden oyuncu beğenmeye başladılar.

Şimdide 2 maçını izlemedikleri oyuncuyu sırf takımı, ismi ve yaşı nedeniyle vasat ilan ediyorlar. Gerçekten komik yani.

''Öncelikle alınacak oyuncu bu seneyi kurtarsa yeter'' Bu ana fikri anlamayana zaten birşey anlatamazsın.

Uğur çiftci ya da aziz behiç gelse bende deli gibi laf ederdim bu adam gerçekten iyi bizi zorlamıştı geçen sene iki maçta da tempolu ve bu adam Romanyanın sol beki
Su anda elimizde ölüm ile sonuclanmasi büyük bir ihtimal olan Tarik hastaligi var, Linnes bu hastaligi tamamen gecirmez, keza bu adamda öyle ama yapacak bisey yok galiba, hastaligi tamamen gecirecek ilaci simdilik kacirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt