Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Vasfi Vural getir artık şu adamları;
-Emre Mor
-Radja Nainggolan
-Radamel Falcao

Desu5vTW0AEc8qy

Her zenci orta saha oyuncusuna Badou muamelesi yapmayalım :D

Oyle söylim. Seri tipik ufak boylu, tekniği çok iyi olan ve muazzam pas kabiliyeti olan bir İspanyol oyuncu gibi.

defans ve fiziki güç çok iyi değil.
Bilmediğim için soruyorum , o zaman bize belhandanın yaptığınızın iki katı şeyler yapmasını bekleyelim eee peki niog gelirse o da 8 numara oynuyor 3 tane 8 numara oluyor hala 6 numara muamma da kalıyor ?

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray, bonservisi Inter'de bulunan ve İtalyan ekibinin gözden çıkardığı Radja Nainggolan ile prensip anlaşmasına vardı

Sarı-kırmızılıların, Belçikalı yıldızın kiralanması konusunda Inter'le de el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi. Nainggolan'ın salı günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor

Dört bir koldan transferler için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'n bu hafta içerisinde iki ya da üç transferi Kamuya Aydınlatma Platformu'na bildirmesi bekleniyor

Radja Nainggolan'da mutlu sona yakın olan sarı-kırmızılılardan, bir orta saha takviyesi daha gelebilir Galatasaray'ın bu isimle de büyük ölçüde anlaşma sağladığı, taraftarına çifte müjde de yaşatabileceği belirtildi

Cok uzakta degil. Annem meme kanseri geçirdi bundan bir 15 yil once. Ozamanlar daha yasimiz ne ki? Ama inanirmisiniz.. O ilk haberi duyunca tuylerim diken diken olmustu. Hala unutamam o gunleri cok kucuk olmama ragmen.

Simdi dusunuyorumda cok sukur en kucuk ve agresif olmayan bir tipine yakalanmisti annem ve kemo/isin/cerrahi ile sonuclandirdik. Ama bizde yaptigi psikolojik yanki inanilmaz. Cok korktuk ailecek o gunler. Ameliyattan sonra ailem muhafazakar olup hayati sorgulamaya baslar oldu. Ilk isleri hacca gitmek oldu.

Rabbim kimseye gostermesin ama kansere lutfen burda grip muamelesi yapmayin. Herturlu insani ruhsal ve bedensel bitirmeye müsait bir illet

Ozornwafor gibi ya da daha itibarlı maks 3-4M lik 24 yaşına kadar olan gençler alınıp yurtdışına oynama garantisiyle kiralık verilmediği sürece hem Falcao hem Naing gelmemeli.
31.5 e kadar parayi harcama imkanimiz var. Atiyorum Diagneyi 12 ye sattik, yunusu sattik, belhandayi felanda sattik. O parayi 31.5e kadar serinin Opsiyonu icin kullanabiliriz. Diagne yerine zaten belese Falcaoyu istiyoruz para gitmiyor felan. Bir tek (gelirse ki ihtimal %0.1) Nainggo isi zor olabilir

Benim bildiğim Ocağa kadar var.

Ama dediğin mantıkla 31 Mayıs'tan sonra transfer yapamadığın için her türlü bu iki dönemde harcayabiliyorsun. Ocakta takım kurmak adam alıp satmak Ze Luis örneğinde görüldüğü gibi çok daha pahalı. Paran varken ilerde satabileceğin adamları alıp satmazsan Beşiktaş'ın haline düşersin. Seri kira , Naing kira - Falcao yaşlı. Bir tane Luyindama-Marcao ayarı satma potansiyeli yüksek adam şart.

Allah şifalar versin Kerem. Bizim de bir tane vaka var. Çok zor durum.
Amin. Biri kayınbirader. Biri Hanımın amcasının eşi. Her hafta kan gerekiyor. Biri de teyzemizin kızı... Yani ben Onkoloji'ye gittiğimde içim gidiyor. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor bir süreç...

Habertürk'ten bu haberi yapan isim Naingollan dışında Josef, Schnderlin yada Wanyama'dan birinin daha geleceğini söylemiş.

Benim bildiğim Ocağa kadar var.

Ama dediğin mantıkla 31 Mayıs'tan sonra transfer yapamadığın için her türlü bu iki dönemde harcayabiliyorsun. Ocakta takım kurmak adam alıp satmak Ze Luis örneğinde görüldüğü gibi çok daha pahalı. Paran varken ilerde satabileceğin adamları alıp satmazsan Beşiktaş'ın haline düşersin. Seri kira , Naing kira - Falcao yaşlı. Bir tane Luyindama-Marcao ayarı satma potansiyeli yüksek adam şart.
yok daima sezon Sonuna kadar. Düsünsene bazi Ülkelerde Transferdönemi halen sürüyor bizde bitmesine ragmen. Oraya satip ffp'ini düzeltebilirsin. Bundan dolayi deadline 31.5 oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt