- 27 Ocak 2010
- 139.678
- 106.085
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah şifalar versin Kerem. Bizim de bir tane vaka var. Çok zor durum.Benim ailemde şu anda kanser tedavisi gören 3 kişi var. Sen tedavi edebiliyorsan getirelim hemen yanına. Ne istersen de veririz.
Bilmediğim için soruyorum , o zaman bize belhandanın yaptığınızın iki katı şeyler yapmasını bekleyelim eee peki niog gelirse o da 8 numara oynuyor 3 tane 8 numara oluyor hala 6 numara muamma da kalıyor ?Her zenci orta saha oyuncusuna Badou muamelesi yapmayalım
Oyle söylim. Seri tipik ufak boylu, tekniği çok iyi olan ve muazzam pas kabiliyeti olan bir İspanyol oyuncu gibi.
defans ve fiziki güç çok iyi değil.
Arda Turanın Falcaonun Nainggolanın gelmeyeceği foruma şu notu düşmek istiyorum. Atalay Babacan ve Ali Yavuz kullanılmalı.
kader haftasi diyorlardi ne zamandir . Baron,ank,gurrpegi de dedi bunu
Ozornwafor gibi ya da daha itibarlı maks 3-4M lik 24 yaşına kadar olan gençler alınıp yurtdışına oynama garantisiyle kiralık verilmediği sürece hem Falcao hem Naing gelmemeli.
31.5 e kadar parayi harcama imkanimiz var. Atiyorum Diagneyi 12 ye sattik, yunusu sattik, belhandayi felanda sattik. O parayi 31.5e kadar serinin Opsiyonu icin kullanabiliriz. Diagne yerine zaten belese Falcaoyu istiyoruz para gitmiyor felan. Bir tek (gelirse ki ihtimal %0.1) Nainggo isi zor olabilir
DOS alincak...Bilmediğim için soruyorum , o zaman bize belhandanın yaptığınızın iki katı şeyler yapmasını bekleyelim eee peki niog gelirse o da 8 numara oynuyor 3 tane 8 numara oluyor hala 6 numara muamma da kalıyor ?
Diyelim hepsi geldi belhanda o zaman satılacak anladığım kadarıylaDOS alincak...
Nainggolan saf DOS değil, ama kalitesi ile kaldırır.
Amin. Biri kayınbirader. Biri Hanımın amcasının eşi. Her hafta kan gerekiyor. Biri de teyzemizin kızı... Yani ben Onkoloji'ye gittiğimde içim gidiyor. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor bir süreç...Allah şifalar versin Kerem. Bizim de bir tane vaka var. Çok zor durum.
yok daima sezon Sonuna kadar. Düsünsene bazi Ülkelerde Transferdönemi halen sürüyor bizde bitmesine ragmen. Oraya satip ffp'ini düzeltebilirsin. Bundan dolayi deadline 31.5 oluyorBenim bildiğim Ocağa kadar var.
Ama dediğin mantıkla 31 Mayıs'tan sonra transfer yapamadığın için her türlü bu iki dönemde harcayabiliyorsun. Ocakta takım kurmak adam alıp satmak Ze Luis örneğinde görüldüğü gibi çok daha pahalı. Paran varken ilerde satabileceğin adamları alıp satmazsan Beşiktaş'ın haline düşersin. Seri kira , Naing kira - Falcao yaşlı. Bir tane Luyindama-Marcao ayarı satma potansiyeli yüksek adam şart.
Seri NainG BelDiyelim hepsi geldi belhanda o zaman satılacak anladığım kadarıyla