Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karius
Gökhan Vida Medel Caner
Atiba Dorukhan
Quaresma Ljajic Boyd
Burak

BJK kadrosu epey alternatifsiz görünüyor. Yedeklerin hepsi cöpe yakin.

Douglas ve Güven disinda kaliteli oyuncu yok gibi. Belki bir genc oyuncu daha cikarabilirler.

Atiba sakatlanmis bu arada. Avci'nin isi zor.​

Seri-Nainggolan-Belhanda ligin çok üzerinde artı ucl çeyrek final tadında orta merkez olur. Sertlik,teknik ve tempo hiç birinde zafiyet olmaz. Seti de geçişi de rahatça oynarlar. Defansif olarak kaygılanmaya gerek yok çünkü üçü de zaten oyunun iki yönüne de destek veriyor.
Kapi formayi kapar Belhanda'dan.

Okan
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Donk
Jimmy Belhanda Adem
Babel

Akhisar maçı 11i bence

Kapi formayi kapar Belhanda'dan.
bu sezon sadece kupa maçlarında... okan fiye bi kaleci vardı tınaz tırpan son dakika milli maçta fatihin yerine oyuna almıştı. uzaktan şanssız bir gol yedi kariyeri tükendi. genç oyuncu kazanırken sabretmek kaldıracağı kadar yük yüklemek önemli.

denetim kurulu saçmalıgıyla ilgili son olarak,iddia doğru olsa bile yönetimlik bi durum yokmuş.mahkeme kararı geçersiz kılıyomuş.

Adamin esi kanser oda kanser olur diyor.

Bu terbiyesiz ve ahlaksizca utanmaz bir yorum. Insanda biraz utanma olur bunu demeden.
he he kardee benimde dememle kanser oluyor mesela sende beni kanser ettin diyorum deyim kullaniyorum budami terbiyesizce

Eger oxford kulturu ile kraliyet ailesine uye isen burda takilma sinirin bozulur buckhingam sarayindan gelenler burda geneldr yapamiyor dicemde sen gelsen gelsen AKSARAY dan gelirsin;)

3-4 sene üst üste sampiyon olmak cok zor

fatih terim, gordon milne, brian birch ve özkan sümer+ahmet suat özyazici 1er kez basardi.

trabzonsporun önünü 1 kez kesmisler. yoksa 6 sene üst üste sampiyon olacaklarmis.

asddas.webp

bu sezon kim olursa olsun ama galatasaray olmasin diye ugrasacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt