- 21 Temmuz 2011
- 2.450
- 596
- 1.523
eyvallahYasiniza göre cocuk gibi yorum yapmissiniz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallahYasiniza göre cocuk gibi yorum yapmissiniz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu gözler Hazreti Wolverine paylasimlari gördü renkdasZÜLFO AGAMDAN BİLE DAHA TÜROL BU
Tabi canım, yedekte onye olsun babel olsun, geçen seneki sıkıntılardan biri de bu değil miydi zatenbiri on numara oynar bazı maçlarda. arada dönüşümlü değişik pozisyonlarda oynarlar ceza sakatlık durumlarına göre. bazen biri yedek hamle oyuncusu olur.
Kapi formayi kapar Belhanda'dan.Seri-Nainggolan-Belhanda ligin çok üzerinde artı ucl çeyrek final tadında orta merkez olur. Sertlik,teknik ve tempo hiç birinde zafiyet olmaz. Seti de geçişi de rahatça oynarlar. Defansif olarak kaygılanmaya gerek yok çünkü üçü de zaten oyunun iki yönüne de destek veriyor.
bu survivorcunun Yönetim ile yakinligi var mi
20m€ istemisler Monaco'danbu sezon sadece kupa maçlarında... okan fiye bi kaleci vardı tınaz tırpan son dakika milli maçta fatihin yerine oyuna almıştı. uzaktan şanssız bir gol yedi kariyeri tükendi. genç oyuncu kazanırken sabretmek kaldıracağı kadar yük yüklemek önemli.Kapi formayi kapar Belhanda'dan.
he he kardee benimde dememle kanser oluyor mesela sende beni kanser ettin diyorum deyim kullaniyorum budami terbiyesizceAdamin esi kanser oda kanser olur diyor.
Bu terbiyesiz ve ahlaksizca utanmaz bir yorum. Insanda biraz utanma olur bunu demeden.
Bizim bildiklerimizden fazlasını bildiğini sanmıyorumYarın spor salonunda sorarım hakan’a nereden duymuş
Macfite mi gidiyorsun üstad?Yarın spor salonunda sorarım hakan’a nereden duymuş