Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam zaten senenin yarısını Monaco da geçiriyormuş yahuBulut, Fransa'da uyuyor herhalde
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hepimizin gorevi. Ben zaten biryerde çocuğu gömdügüm. Bilen bilir bu forumda belki en cok ben istedim bu transferi. Ben sadece gormus oldugum resimden ötürü bircok kez karsilastigim durumlar uzeri yorum yürüttüm. Tekrarliyorum, bu bir yorum. Hem ne bu tatava bir telefon uzerinden. Benim dedigim sadece bu oglanin profesyonel destege ihtiyacı var. Ve bunu herkes biliyor. Yoksa sen yukarida yazmazdin hepimiz destek cikmaliyiz diye. Benim varmak istedigim sonuc buydu. Bundada hemfikiriz.
Hala kriptoyu cozemedim. Benim bildiğim oldugundan baska davrananlara kullanilir. Son zamanlarda feto icin kullanıldı. Bana fenerli imasindami bulunuyorsun cozemedim sadece
GSTV emre mor klibi girdi
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
ya şu tiple mi gelmiş cagneden farkın yok emre mor
ne var tipindeya şu tiple mi gelmiş cagneden farkın yok emre mor
Valla UltrAslan paylaşım bu paylaşım Gökhan Zan paylaşımı hiç hoşuma gitmiyor bırakın da işlerini yapsınlar sızdırmayınMaddiyi anladık ta manevi ne oluyorimza atınca florya halk eğitim ney kursuna yazılıp tasavvuf eğitimine mi başlayacak Falcao
Mor İndi.
Tipinde bişey yok illa ki küçümseyecek aşağılayacak ya.ne var tipinde
izlemedigim icin soruyorum

Sevgilisi geliyodur
bu ne demek şimdi ?
Profesyonel desteğe ihtiyacı olduğundan mı çocuğun daha ayak basar basmaz açığını buldun gömmeye çalışıyorsun ?
Bak sana diyeyim taraftarımızın çoğu yedirmez Emre Mor'u

ne halin varsa gör mü diyorsun yani?![]()