Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet hepimizin gorevi. Ben zaten biryerde çocuğu gömdügüm. Bilen bilir bu forumda belki en cok ben istedim bu transferi. Ben sadece gormus oldugum resimden ötürü bircok kez karsilastigim durumlar uzeri yorum yürüttüm. Tekrarliyorum, bu bir yorum. Hem ne bu tatava bir telefon uzerinden. Benim dedigim sadece bu oglanin profesyonel destege ihtiyacı var. Ve bunu herkes biliyor. Yoksa sen yukarida yazmazdin hepimiz destek cikmaliyiz diye. Benim varmak istedigim sonuc buydu. Bundada hemfikiriz.

Hala kriptoyu cozemedim. Benim bildiğim oldugundan baska davrananlara kullanilir. Son zamanlarda feto icin kullanıldı. Bana fenerli imasindami bulunuyorsun cozemedim sadece

Profesyonel desteğe ihtiyacı olduğundan mı çocuğun daha ayak basar basmaz açığını buldun gömmeye çalışıyorsun ?

Bak sana diyeyim taraftarımızın çoğu yedirmez Emre Mor'u

hqdefault.jpg

Gs Tv'de Emre klibi girdilerse KAP gelecek demektir. Sabaha kalmasın yarın tek heyecanımız Falcao olsun.

Profesyonel desteğe ihtiyacı olduğundan mı çocuğun daha ayak basar basmaz açığını buldun gömmeye çalışıyorsun ?

Bak sana diyeyim taraftarımızın çoğu yedirmez Emre Mor'u

Allah Allah.. Sen yazdiklarimi okuyormusun rengo? Ben kac sefer dedim bu transfere belkide en cok ben sevindim bu forumda. Emreye bos yere kotu konusan olursa karsisinda ilk ben dururum. Mesele yok suan. Haticeye degil neticeye odaklanalim. Benim varmak istedigim nokta bu arkadaşın bir koç ile cok daha verimli olacağı. Lütfen kapatalim bu mevzuyu :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt