- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sampiyon olsak,irfancan 20 milyona gitse,10 milyonu basaksehirin.bunu niye kabul etmesinler ☺
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu diyen adamın klubü yıllardır Cengizden para kazanıyoruz diyor. Madem fantezi o zaman neden fantezi yaptınız?Bi de bugun artik yapilan her transferde futbolcu baska bi kulube satilinca, yüzde paylardan guzel gelirler elde ediyo eski kulupleri.bu bugunun gercegiyken,ne fantazisi gerizekali fenerli. bildiğin sacmalamis,henuz anlasmadik de sus
Galatasaray kompleksi ve taraftari galeyana getirme derdinde isteBunu diyen adamın klubü yıllardır Cengizden para kazanıyoruz diyor. Madem fantezi o zaman neden fantezi yaptınız?
Fener istese anında verir bunların alayının derdi bizimleGalatasaray kompleksi ve taraftari galeyana getirme derdinde iste
Valla herr transfer dönemi ayri sıkıntı.forum falcao istedi gelsin dedim,destekledim.emre akbaba diye kafayi yediler,insallah fenere gider kurtuluruz dedim o zamanki o sikintili haberlerden bunalinca.irfancan benim en sinir oldugum topçuydu başakşehirde,ama 1 senedir begeniyorum,gelsin isterimFener istese anında verir bunların alayının derdi bizimle
Bu kardeslere bi abi lazim, a.musa gitmezmi?Ne bu Konyaspor mu
gol atmaz asist yapmaz bu orta sahaO değil de taylan-seri acayip zayıf bir orta saha olur öyle böyle değil.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray birilerinin rizasi ile oyuncu alacaksa, almasin.As baskani sallayin ya klubun sahibi goksel. gokselin ne dedigi onemli. Aslinda abdurrahim de saraya cikip ricaci olsa reisin bi sozune bakar. Mesut icin guzellik yaptiysan bize de yap
Mohamed gelir mi ne diyorsunSaliya kalır bu is
Olabilir de olmayabilir de . Radyoda izledim renktaş
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halil'den beklentimiz minimum seviyeyede olmalıAli akman alın ne diego costa falan gerek yok .Halil ile Ali akman al 4-4-2 ye don mis
Galatasaray birilerinin rizasi ile oyuncu alacaksa, almasin.
Biz Fenerbahce degiliz. IBAN veririz, kendimizden toplariz ama baskasinin kapisinda yatmayiz.